Keystone logo
College of Coastal Georgia

College of Coastal Georgia

College of Coastal Georgia

Introduktion

Ligger på den sydöstra Atlantkusten i Brunswick, halvvägs mellan Savannah och Jacksonville, Florida, den College of Coastal Georgia är en grund college vid universitetet System of Georgia. Kollegiet ger en prisvärd och interaktiv utbildning i den naturliga skönheten och rikligt med solsken av Georgiens Golden Isles noterade ett område för golfbanor och resorts i världsklass samt häpnadsväckande mångfald av marina livsmiljöer, vilda djur och havsdjur.

Eleverna upptäcka möjligheter på alla nivåer: i ledande roller i alla aspekter av campus livet; i samhällsengagemang genom service-learning, hands-on tillämpning av klassrumsmaterial, en anda av frivillighet och ett engagemang för att göra positiva förändringar; i utmärkelser program, praktikplatser, stipendier och stipendier som främjar naturliga nyfikenhet; och på campus möjligheter och stipendier som inte bara främjar college överkomliga, men också uppmuntra akademiska, atletisk, och aktivitetsprogram deltagande anställning.

Akademins Office of Rekreation och friskvård stödjer studentaktiviteter som kapitalisera på akademins närhet till två stora stränder med snabba turer över gångbro till antingen St Simons Island eller Jekyll Island. Pass till Jekyll Island utfärdas till heltidsstuderande, som ger tillgång till alla bekvämligheter i statens havet lekplats. Utanför campus äventyr utflykter till St Simons Island inkluderar stand-up paddel ombordstigning och kajakpaddling. Eleverna kan ta till vatten samt vandra stränder och spår av våra regionala ekosystem för fältstudier i en kustnära miljö som är ett levande laboratorium och en av de första utsedda, skyddade våtmarker i nationen.

Kollegiet erbjuder studentexamen grader i American Studies, Biological Sciences, ekonomi, utbildning, hälsoinformatik, matematik, omvårdnad (BSN), Psykologi, Public Affairs och nyligen lagt till en examen i tvärvetenskap. Genom ett aktivt program för praktik och service lärande, studenter lag med samhällspartner som Georgia avdelningen av naturresurser, Jekyll Island myndigheten och Georgia Sea Turtle Center, sydöstra Georgia Health System, och Federal brottsbekämpning Training Center för spännande upplevelser i verklig tillämpning av kurser i samhället. Studenter inom alla discipliner har meningsfulla möjligheter att samarbeta med lärare, co-redigering och co presenter materiella forskning och rapporter.

Fakulteten njuta och stödja interaktion student, fungerar som mentorer, rådgivare, och även intervenerat på uppdrag av studenter utanför de timmar i klassrummet förberedelse och undervisning. Eleverna är kända av namn, inte bara av klasskamrater, men av lärare och personal. Visionen av högskolan är att vara en högskola val för studenter inom Georgien och utanför, vilket ger en tillgänglig och prisvärd utbildning. Att förespråka kvalitet i stipendium och samhällsengagemang, College främjar studerande ledarskap, akademisk progression och tid examen genom elevcentrerade program som erbjuder ett rikt och varierat eleven erfarenhet.

Känd för en vacker campus, alla utom en byggnad av högskolan har antingen byggts eller helt renoverade under de senaste sex åren och konstruktion har börjat på en andra svit baserad bostad hall. Sedan han började sydstaterna Athletic konferensen 2011, har Mariners gjort sin prägel på sportscenen, vinna NAIA för män nationella golfmästerskapet 2014. Coastal Georgiens friidrott Programmet stöder för närvarande åtta konkurrenskraftiga idrottslag: tre herrlag (basket, golf och tennis) och fem damlag (basket, golf, tennis, softball, och volleyboll). Golf, tennis och volleyboll lag är nationellt rankad.

Detta är ett campus som exakt kan beskrivas som en vårdande gemenskap inblandade, interaktiva studenter, lärare och personal. Studenter kan komma till Coastal Georgia för en anledning, men de stannar för många.

Affärsidé

Som ett statligt college vid University System of Georgia, kommer College of Coastal Georgia vara en högskola val för invånarna i Georgien och utanför genom att tillhandahålla en tillgänglig och prisvärd utbildning av god kvalitet. Att förespråka kvalitet i stipendium och samhällsengagemang, College främjar studerande progression och tid examen genom elevcentrerade program som erbjuder ett rikt och varierat eleven erfarenhet. Studenterna förbereds för meningsfulla yrken, fördjupning, livslångt lärande, samt deltagande i en global och teknologiska samhälle. Institutet kommer att ge associera och studentexamen grader som stöder de intellektuella, ekonomiska och kulturella behov i samhället och regionen.

Vision

Högskolan av Coastal Georgia kommer att bli ett college val för studenter inom Georgien och utanför, vilket ger en enastående utbildning för morgondagens ledare och medborgare genom service lärande, global medvetenhet och engagerade entreprenörskap.

Värden

Högskolan av Georgias kust kärnvärden ram mission och vision, och vägleda institution genom föränderliga tider och prioriteringar:

Kvalitet Utbildning:

Åtagande att tillhandahålla högkvalitativa, innovativa och flexibla utbildningsmöjligheter och tjänster på ett lättillgängligt elevcentrerad miljö, skapar ett klimat av upptäckt som värderar och omfattar både utredning och kreativitet; förväntar eleverna att ta ett aktivt ansvar för sin utbildning, främja nära elev-lärare bindningar; erbjuda löpande bedömning av akademiska program; integrera alla program som främjar studerandes tillgång och framgång.

Erfarenhetslärande:

Integrera meningsfull erfarenhets och helhets samhällstjänst på campus och i samhället i med undervisning och reflektion för att berika lärandet, främja en attityd av generositet i tjänst, undervisning samhällsansvar och stärka samhällen.

Global medvetenhet:

Åtagande att ge mervärde utbildning genom att främja interkulturell förståelse, främja respekt och uppskattning bland och mellan studenter, lärare och personal, och odla samarbeten med internationella program och globala samhällen.

Ledarskap:

Advocate ledarroller som upprätthåller professionalism, ansvar och motivation genom förbättrade färdigheter i organisering, planering, problemlösning, och kommunicera för att förbereda studenterna för att möta morgondagens arbetskraft och regionens förändrade utvecklingsbehov.

Företagande:

Ingjuta prospektering och innovation inom utbildningsprocessen samtidigt förankra dessa entreprenöriella strategier i sociala och samhälleliga ändamål.

Platser

  • Brunswick

    College of Coastal Georgia One College Drive, 31520, Brunswick

    Frågor