Keystone logo
© Eva Dang
College Of Agriculture, Food & Rural Enterprise

College Of Agriculture, Food & Rural Enterprise

College Of Agriculture, Food & Rural Enterprise

Introduktion

Du kommer att gå långt för att hitta bättre faciliteter för att studera för kurser inom jordbruk, mat, trädgårdsodling eller häst. Med kontinuerliga investeringar håller vi våra anläggningar uppdaterade för att gynna inte bara våra studenter utan även människor från industrin som fortsätter sin professionella utveckling genom våra korta kurser.

Övning ger färdighet

Om du är en praktisk typ av person som inte vill sitta bakom ett skrivbord hela dagen, är våra kurser och de karriärer de leder till perfekt för dig. Relevant praktisk erfarenhet inom moderna specialanläggningar är en del av alla våra kurser.

Branschlänkar

CAFRE har utmärkta förbindelser med företag och organisationer , varav många använder våra akademiker. De visar sitt stöd genom att ge arbetsplatser, gästföreläsare och verkliga kursprojekt. Företagen donerar också generösa stipendier för att hjälpa våra högskolestudenter att finansiera kostnaden för att få en examen.

Fantastiska jobbutsikter

Studenter studerar vid CAFRE eftersom de brinner för att följa en karriär inom det valda studieområdet. Våra resultat talar för sig själva - över 92% av våra akademiker får anställning eller vidareutbildning inom sex månader efter det att de har avslutat sin kurs.

Fokuserade campus

Du behandlas som en individ på CAFRE eftersom personalen lär känna de 1700 studenterna på våra tre campus. Personalen är vänlig och tillgänglig och ser till att du får stöd både personligen och akademiskt för att nå din potential.

Ekonomiskt stöd

Med konkurrenskraftiga högre utbildningsavgifter och boende kostar du att studera med CAFRE inte är så dyrt som du trodde. Våra vidareutbildningskurser på heltid finansieras av Institutionen för jordbruk, miljö och landsbygd och de flesta studenter är berättigade till denna finansiering. Företag och organisationer i hela Irland stöder studenter genom donation av stipendier.

studentliv

Om du studerar på vår Foundation eller Honours Degrees validerad av Ulster University, kan du bli en 'Associate Student'. Du får ett studentkort, tillgång till Ulster Universitys bibliotek och medlemskap i Sports Center för att nämna några av förmånerna. Studenter som studerar på honours degree in Agricultural Technology är studenter från Queen's University och kan få tillgång till universitetets resurser.

Erfaren personal

CAFRE är en 'Access Partner' för Higher Education Authority som gör det möjligt för kollegiet att använda sina resurser för att förbättra, informera och förbättra undervisningen genom att erbjuda ytterligare personalutvecklingsmöjligheter.

Fortfarande inte färdig?

Efter avslutad examen kan du ansöka om magisterkurs i Business for Agri-Food and Rural Enterprise. Det här är en doktorsexamen från Queen's University i Belfast vid Loughry Campus, Cookstown.

Platser

  • Antrim

    Tirgracy Road,45, BT41 4PS, Antrim

    Frågor