Keystone logo
Coastal Carolina University

Coastal Carolina University

Coastal Carolina University

Introduktion

Coastal Carolina University är en allmän omfattande institution för fri konst som försöker utveckla studenter som båda är kunniga inom sina valda områden och beredda att vara produktiva, ansvarsfulla, friska medborgare med ett globalt perspektiv. För att uppfylla detta åtagande rekryterar Coastal Carolina högkvalificerade och motiverade studenter, lärare och personal från regionen, staten, nationen och världen för att skapa en mångsidig och dynamisk studentcentrerad inlärningsmiljö.

Eftersom Coastal Carolina omfamnar lärar-lärarmodellen lägger den primär tonvikt på högkvalitativ undervisning och engagerat lärande, och det stöder fakultetsforskning, kreativa aktiviteter och expertsamarbete i samhället, staten, nationen och världen. Detta fokus gör det möjligt för lärare och personal att mentorera studenter i forskningssamarbete, kreativa möjligheter och praktikplatser. För att vårda denna aktiva inlärningssamhälle har Coastal Carolina ett brett utbud av modern teknik, programmering, supporttjänster och innovativa kurser och leveransmetoder. Resultatet är alumner som är väl förberedda för professionella karriärer eller forskarutbildningar inom sina valda områden och som fortsätter att vara anslutna till Coastal Carolina.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Conway

    Chanticleer Drive East,100, 29528, Conway

    Frågor