Keystone logo
Clarkson University Graduate School

Clarkson University Graduate School

Clarkson University Graduate School

Introduktion

Clarksons forskarutbildningar ligger i ditt redan upptagna liv.

Vi får att våra studenter lever mycket engagerande liv. Det är nya högskoleexamina som letar efter den konkurrensfördelen. De är föräldrar. De är framtida läkare och lärare. De är entreprenörer, innovatörer och uppfinnare. De är heltidsanställda på Fortune 500-företag. De är frivilliga i sina samhällen.

Det är därför vi har skapat flexibla alternativ som passar in i din livsstil. Online, på plats på en av våra fyra platser i New York State eller hybrid (en blandning av online och på plats) alternativ tillåter dig att ta kurser i det utrymme som fungerar för dig. Deltids- och heltidsmöjligheter låter dig slutföra ditt program på din tid.

Och den bästa delen? Du får en högkvalitativ, ackrediterad utbildning som kommer att leda till framtida framgångar inom ditt område, lärda av fakultetsexperter i en liten klassinställning.

Om Graduate School

På Clarkson är innovation påverkan. Studenter som väljer Clarkson för forskarutbildningsprogram kommer hit med ett syfte: att främja kunskap, utforska idéer som driver samhället och bygga meningsfulla karriärer. Genom världsrelaterad läroplan och engagemang med ledare inom branschen, näringslivet och utbildning är du beredd att känna till komplexa system, skapa kontakter mellan människor och fält och hitta kreativa lösningar på några av dagens mest irriterande utmaningar. Du kommer att fördjupa din kunskapsbas för att påskynda dina idéer till fantastiska produkter och leda organisationer som har effekt.

Anslutningar gör skillnaden. Clarksons alumnätverk är över 40 000 människor starka och fulla av ledare som inspirerar inverkande organisationer, producerar idéer som förändrar människors liv och engagerar sig med den nuvarande studentorganisationen på meningsfulla sätt. Våra dekaner och fakulteter konsulterar regelbundet med sina egna rådgivande råd som består av branschledare, alumnarbetsgivare, forskningspartners, konsortiets medlemmar i tankesmedlen och kamrater i akademin. Som inskrivad doktorand kan du använda Clarksons Alumni Association-program och få tillgång till våra karriärcentrumstjänster för att främja din professionella utveckling.

Rigorös och personlig. Från Fulbright och National Science Foundation Scholars till högt utbildade arbetande yrkesverksamma och forskare som samarbetar med tankeledarna i branschen, tar fakulteten vid Clarkson med sig sina egna erfarenheter och nätverk i sin undervisning och rådgivning. De kan relatera till kraven i livet utanför klassrummet, oavsett om du är en arbetande förälder, en karriärförare eller en volontär i samhällstjänsten. Du kommer att lära känna fakulteten personligen eftersom klassstorlekar är avsiktligt små i alla lärandesätt: på plats, online, heltid och deltid.

Värt det. Clarksons utbildningsstrategi ger resultat. Enligt Brookings Institution, ökar en Clarkson-examen kandidaternas medelkarriärinkomst med mer än 40%. PayScale Inc. rangordnar Clarkson i topp 12 av Bästa Masterprogram-beviljande program efter lönspotential. Och en av fem Clarkson-alumner är redan verkställande direktör, ägare till ett företag eller i ledande befattning.

133608_54e5d044495baa14f6da8c7dda2f30771139d9e34e507441702c7ad69744c7_1280.jpg

utmärkelser

 • 95% av utexaminerade kandidater placerade inom tre månader efter examen
 • Mer än 90% av kandidaterna i MBA-programmet placeras inom tre månader efter examen
 • Top-20 Supply Chain Management Program, US News & World Report, America's Best Colleges 2016
 • Bästa colleges for veterans, US News & World Report, America's Best Colleges 2016 .
 • Online MBA-program rankas som en av de 40 bästa i landet, US News & World Report 2015 .
 • Topp 50 Amerikas mest entreprenörsuniversitet, Forbes
 • Bästa online-program för forskarutbildning, USA: s nyheter och världsrapport, bästa online-program

Graduate School Mission

I överensstämmelse med Clarkson University Mission är Graduate School helt ägnat till framgången för våra forskargrupper av forskare och forskare. Vi strävar efter att vara framstående i viktiga dimensioner av examenupplevelsen genom att:

 • Att locka, rekrytera och behålla talangfulla, mångsidiga och motiverade studenter
 • Förse studenter och lärare med samordnad service av hög kvalitet
 • Främja bransch-akademiska partnerskap för att stödja tillväxten av forskningsinitiativ och karriärmöjligheter
 • Att vara den centrala resursen för allt examen

Graduate School Vision

Att vara ett världsklass för rekrytering, utbildning, forskning och service.

Clarksons Mission, Vision & Values

Clarkson University: s akademiska program och utbildningens erfarenhet sträcker sig över gränser och varierar mycket i innehåll. Kärnan i institutionens utbildningsprocesser och operativa processer är grundläggande mål och värderingar som definierar en gemensam upplevelse som formar tillväxten för varje Clarkson-student. Universitetet har formulerat sitt uppdrag, vision och värderingar och använder sin strategiska planeringsprocess dessa uttalanden om syfte och identitet för att utvärdera och bekräfta Clarksons pågående riktning och utveckling till excellens.

Våra campus

Clarkson består av tre fysiska campusplatser i New York State.

Potsdam - Vårt huvudsakliga campus på 640 trädbevuxna och strandvatten tunnland är hem för alla grundutbildningar, många magister- och doktorander. program liksom forskningscentra, idrottsanläggningar och bostäder för nästan 4 000 studenter.

Schenectady - I hjärtat av Schenectady, är vårt Capital Region Campus (CRC) hem för flera forskarutbildningsprogram, K-12 uppsökande program och en anläggning med flera användningsområden.

Beacon - På bredden av Hudson River är Clarksons Beacon Institute for Rivers and Estuaries, som fungerar som hem för forskarutbildningar, banbrytande vattenforskning och K-12 uppsökningsprogram.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

 • Potsdam

  8 Clarkson Ave., 13699, Potsdam

 • Schenectady

  80 Nott Terrace, 12308, Schenectady

  • Beacon

   199 Main St., 12508, Beacon

   Frågor