Keystone logo
Cipriani College Of Labour & Co-Operative Studies BA i ARBETSSTUDIER OCH INDUSTRIFÖRHÅLLANDEN
Cipriani College Of Labour & Co-Operative Studies

BA i ARBETSSTUDIER OCH INDUSTRIFÖRHÅLLANDEN

Valsayn South, Trinidad och Tobago

0 Years

Engelsk

Heltid, Deltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Labor Studies tillgodoser behovet av akademisk utveckling och utbildning på ledarskapsnivå. Vidare strävar man efter att förse studenter med samtida kunskap och inom arbets- och arbetsmarknadsrelationerna.

Programmet lägger särskild vikt vid att utveckla de kritiska, analytiska och organisatoriska färdigheter som krävs för att hantera industri- och anställningsförhållanden. Den behandlar också fackförvaltning och utforskar könsrelationer på arbetsplatsen, ekonomi och kraftfulla institutioner i samhället.

Kvalifikationer inom denna disciplin ger yrkesverksamma och utövare kanten när de ansöker om arbetsmarknadsrelationer, arbetskraft och arbetskraft, ekonomi och personalhantering.

Du kommer att lära dig om:

Industriellt skiljeförfarande, medling och kollektiva förhandlingar

Anställningsrätt

Kvinnor på arbetsplatsen

Hantering av klagomål

Principer för arbetsrätt

Kollektiva förhandlingar

Programmet syftar till att tillgodose behovet av högkvalitativ akademisk och praktisk utbildning för utövare och yrkesverksamma inom följande områden: Industriella relationer, fackföreningsledarskap och administration, arbets- och arbetskraftsekonomi, arbetsinspektion.

Baserat på principerna för god praxis inom arbetsmarknadsrelationer och ILO: s fokus på att främja socialt skydd och anständigt arbete, syftar programmet till att förbättra den allmänna förvaltningen, tillsynen och personalhantering inom offentlig och privat sektor, icke-statliga organisationer och arbetarorganisationer. .

Kandidatexamen inriktar sig på följande: Nuvarande och framtida arbetsledare, allmänt fackligt medlemskap, utövare inom IR-konsultverksamhet, HR-utövare, icke-fackliga anställda och olika chefs-, övervaknings- och administrativa tjänstemän.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Bachelor in International Human Resource Management
  • Deventer, Nederländerna
  • Enschede, Nederländerna
 • BA i Human Resource Management and Communication
  • Bad Vöslau, Österrike
 • Human Resource Management - B.B.A.
  • Kent, Amerikas förenta stater