Keystone logo
© Eva Dang
Chartered Institute Of Management Accountants

Chartered Institute Of Management Accountants

Chartered Institute Of Management Accountants

Introduktion

Chartered Institute Of Management Accountants ® (CIMA), grundat 1919, är världens ledande och största professionella organ för förvaltningsbokförare.

CIMA hjälper individer och företag att lyckas genom att utnyttja ledningsredovisningens fulla kraft - inte bara redovisa balansräkningen utan redovisa företag.

Tillsammans med American Institute of Certified Public Accountants (AICPA) inrättade vi 2012 års uppdrag för Chartered Global Management Accountant (CGMA) för att ge medlemmarna en ny nivå av resurser och erkännande.

CIMA-kursplanen bygger på de unika CGMA Global Management Accounting Principles © och CGMA Competency Framework för att ge individer med hög nivå förmåga att hjälpa dem att uppnå hållbar framgång i både affärer och ekonomi.

Vi tillhandahåller fortlöpande yrkesutvecklingstjänster, finansierar akademisk forskning, utvecklar tanke ledarskap, följer professionella standarder, upprätthåller en etik för medlemmar och arbetar med externa undervisningsleverantörer och bedömningstjänster för att ge den bästa studie- och undersökningsupplevelsen.

År 2017 bildade medlemmar i CIMA och AICPA Association of International Certified Professional Accountants för att förena och stärka bokföringsbranschen globalt. Föreningen representerar ett inflytelserikt nätverk med mer än 650 000 medlemmar och studenter inom management och offentlig redovisning och förbereder revisorer för dagens utmaningar och morgondagens möjligheter.

För att träna som en revisor behöver du en relevant yrkeskvalifikation. Det finns flera kvalificeringsleverantörer, men CIMA är världsledande inom utbildning i ledningsredovisning. Våra kvalifikationer är aktuella, innovativa och leder till statusen Chartered Global Management Accountant (CGMA), den enda globalt erkända beteckningen för revisorer.

Vem som helst kan studera med CIMA för att bli CGMA. Hur du kommer igång beror på dina befintliga kvalifikationer.

Platser

  • London

    The Helicon One South Place London, EC2M 2RB, London

    Frågor