Keystone logo
Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Introduktion

Den tid du får på college kommer att ingå i dess historia: en hel del vänner, erfarenheter; nya vägar och karriärutveckling för att byggas.

Newton är hedrad att delta i denna fas av sitt liv och kommer alltid att vara skåla för deras personliga och yrkesmässiga framgång.

Besök våra enheter, främja ett utbyte mellan campus, utbyta idéer, studera, ha roligt, njuta så mycket som möjligt. Vår lärare, personal och struktur är här för att se till att den här gången är det mest lönsamma möjligt.

Din framtid: det är vad Newton andra tycker. Så när du väljer att bygga din berättelse med oss, vi vet att ditt mål är arbetstillfredsställelse. För att nå toppen av sin potential, förena tradition och modernitet i den bästa strukturen. Vi erbjuder brett utbud av traditionella grund, teknisk och avstånd, och forskarutbildning. Den akademiska nivån är hög kvalitet med 80% av fakulteten består av lärare och läkare, moderna laboratorier, center och övningscenter i olika kunskapsområden och vetenskapliga forsknings- och förlängning. Förutom den erkända kvaliteten på undervisningen och fokus på praktik, Newton ständigt investera i relationen med marknaden, fastställa viktiga partnerskap för att ge sina studenter med de bästa möjligheterna och karriärmöjligheter.

Platser

  • Belo Horizonte

    R. Mal. Foch, 15 - Grajaú, Belo Horizonte - MG, 30431-189, , Belo Horizonte

    Frågor