Keystone logo
Centro Universitário Assunção (UNIFAI) Bachelor of Accounting Sciences
Centro Universitário Assunção (UNIFAI)

Bachelor of Accounting Sciences

São Paulo, Brasilien

8 Semesters

Portugisiska

Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

BRL 791 / per month *

På Campus

* år 2016

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Redovisningsvetenskap - Kandidatexamen

Det är området som har hand om ett företags redovisning, genom registrering och kontroll av intäkter, kostnader och vinster. Professionellt planerar, koordinerar och kontrollerar affärsregister (köp, försäljning, investeringar och investeringar), vilket ger en korrekt bild av företagets tillgångar. Den tolkar ekonomiska händelser och ger information till företagets styrelseledamöter så att de kan fatta beslut om verksamhetens inriktning och vägleda dem mot uppmärksamhetspunkter, såsom utgiftsvolymen över genomsnittet. Registrerar fakta och administrativa handlingar och ansvarar för att betala skatt. Det kan också hjälpa till att utarbeta investeringsstrategier. Revisions- och redovisningsexpertis är några av de exklusiva aktiviteterna för denna professionella. För att arbeta som revisor krävs registrering hos det regionala redovisningsrådet och sedan 2010 har tillräcklighetsprovet för att få yrkesregistrering blivit obligatoriskt.

Profil

Organisation, disciplin, planering, behärskning av beräkning och statistik, goda kunskaper i ekonomi och redovisning, entreprenörskap, kreativitet, flexibilitet, ledarskapsförmåga och smak för lagarbete.

Vad gör en redovisningsexpert?

 • Revision - Reviderar ett företags räkenskaper, kontrollerar poster i böcker och balansräkningsdata.
 • Miljöredovisning - Kontrollerar och planerar utgifter relaterade till miljön för att utvärdera företagets miljöprestanda.
 • Management Accounting - Registrerar och analyserar finans- och aktieverksamheten, åtföljer alla organisationens transaktioner.
 • Kontroll och expertis - Samordnar den skattemässiga och finansiella verksamheten för offentliga och privata företag.
 • Undervisning - Ger klasser i tekniska kurser och kan ge utbildning till företagets anställda inom redovisningsområdet. För att utöva undervisning inom högre utbildning krävs en forskarexamen.

Varför studera redovisning på UNIFAI?

UNIFAI:s redovisningskurs sticker ut för sin tradition och är en av de mest traditionella i institutionens portfölj, med mer än fyra decennier. Gör det möjligt för studenten att möta de utmaningar som de snabba förändringarna i samhället, arbetsmarknaden och villkoren för yrkesutövning orsakar, genom gedigen teknisk utbildning, baserad på etiska och humanistiska värderingar. Tillhandahåller alla element för akademiker att skaffa sig profilen som en Management Accountant, kapabel att utföra strategisk, finansiell och skattemässig planering, som fungerar som en integratör av organisationens informationssystem.

Om kursen

Minsta längd: 8 terminer (4 år)

Månadsavgift: 791,00 BRL*

*Värdet gäller för år 2016.

skift: natt

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Kandidat i redovisning
  • Lewiston, Amerikas förenta stater
 • Bachelor in International Finance & Accounting (Short degree Program)
  • Deventer, Nederländerna
  • Enschede, Nederländerna
 • Bokföring BAcc (Hons)
  • Dundee, Storbritannien