Keystone logo
Centenary College of New Jersey

Centenary College of New Jersey

Centenary College of New Jersey

Introduktion

Centenary University har en 150-årig tradition av att tillhandahålla högkvalitativa liberala konster och professionella studier samtidigt som de hjälper eleverna att få de färdigheter och kontakter de behöver för att blomstra i dagens värld.

Centenary ligger i hjärtat av nordvästra New Jerseys historiska Skylands Region, och är ett privat, samutbildande och sammansatt universitetssamhälle - en miljö där varje professor och anställd investerar i våra studenters framgång.

På vårt huvudsakliga campus i Hackettstown, NJ, nationellt ridcenter och utbildningscenter utanför campus, registrerar vi cirka 1100 studenter och nästan lika många vuxna och doktorander. Våra studenter strävar efter sina akademiska intressen inom kandidatexamen, magister- och yrkesintygsprogram. Mer än hälften av våra heltidsprofessorer har fått sin doktorsexamen.

Centenary University levererar ackrediterade utbildningsprogram och omfattande inlärningsupplevelser för att förbereda eleverna för regionala och globala yrken med kritisk tanke och målmedveten handling i en stödjande miljö nedsänkt i en servicekultur.

Att vara det intellektuella, ekonomiska och kulturella hjärtat av Skylandsregionen.

Platser

  • Hackettstown

    Jefferson Street,400, 07840, Hackettstown

    Frågor