Keystone logo
Carroll University Kandidatexamen i redovisning
Carroll University

Kandidatexamen i redovisning

Waukesha, Amerikas förenta stater

4 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 36 400 / per year *

På Campus

* ytterligare avgifter kan tillkomma

Introduktion

Om du är intresserad av ledarskap och gillar att knacka siffror och lösa komplexa problem, kan en karriär inom redovisning vara en bra passform för dig. Att arbeta inom det finansiella området är mer än att bara balansera ett checkhäfte. Företag fungerar framgångsrikt när deras ekonomi är stark och deras anställda kan fatta välgrundade beslut om hur deras företag fungerar. En examen i redovisning ger dig flexibiliteten att använda dina kunskaper inom matematik, kommunikation och relationsbyggande i en mängd olika roller i en organisation.

Carroll Universitys redovisning huvudämne förbereder dig för att effektivt fatta beslut och tillhandahålla finansiella tjänster som arbetar i en mängd olika affärsmiljöer inom den offentliga, privata eller statliga sektorn.

Revisorer arbetar i många olika miljöer, från CPA-företag till privata företag. Framgångsrika företag som spenderar och tjänar pengar behöver någon med erfarenhet för att hantera sin finansiella verksamhet. Och medan revisorer är primärt ansvariga för dessa uppgifter, bör alla som hanterar en avdelning eller område med en budget kunna tolka data och fatta affärsbeslut baserat på finansiell information.

En examen i redovisning kommer att ge dig en mängd olika karriärmöjligheter inom området. Medan du är på Carroll kommer du att ha möjlighet att ta kurser om affärsjuridik, skatter, revision och mer när du arbetar mot ditt föredragna spår. Studenter som gör det bra i detta rigorösa program förstår logiken, är utåtriktade och drivna.

Studenter har också en unik möjlighet att träffa lokala finansexperter och alumner under sitt yngre år när de förbereder sig för en obligatorisk praktikplats. Kursen introducerar studenter till dessa affärsmän i en bekväm miljö på campus, så att de kan nätverka och lära sig om tillgängliga praktikplatser. När det är dags att hitta en själv, kommer du att arbeta hand i hand med fakultetsmedlemmar som kommer att placera dig på några av de bästa CPA-företagen och organisationerna i sydöstra Wisconsin. På grund av praktikprogrammets framgång får många studenter jobberbjudanden innan de tar examen.

Vårt program fungerar också bra för icke-traditionella studenter som arbetar för att slutföra sin kandidatexamen eller förbereder sig för att ta CPA-provet. Vi erbjuder lektioner på natten för att tillgodose arbetsscheman, och de flesta elever kan uppnå båda målen inom två år.

På grund av de höga kraven på företag kommer redovisningstjänster alltid att vara en nödvändighet, vilket lämnar möjligheterna för jobbtillväxt och avancemang vidöppna.

Detta huvudämne passar bra med minderåriga som ekonomi, försäkringsteknisk vetenskap, datavetenskap, informationsteknik, spanska eller franska.

Programresultat

Stipendier och finansiering

Läroplan

Antagningar

Studieavgift för programmet

Studentberättelser

Om skolan

Frågor