Keystone logo
Carnegie Mellon University

Carnegie Mellon University

Carnegie Mellon University

Introduktion

Att skapa en transformativ pedagogisk upplevelse för studenter med fokus på djup disciplinär kunskap; problemlösning; ledarskap, kommunikation och interpersonella färdigheter; och personlig hälsa och välbefinnande.

Att odla ett transformativt universitetsgemenskap som är engagerat i (a) att attrahera och behålla olika talanger i världsklass; (b) skapa en samarbetsmiljö som är öppen för fri utbyte av idéer, där forskning, kreativitet, innovation och entreprenörskap kan blomstra. och (c) se till att individer kan uppnå sin fulla potential.

Att påverka samhället på ett transformativt sätt - regionalt, nationellt och globalt - genom att samarbeta med partners utanför de traditionella gränserna för universitetsområdet.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Pittsburgh

    Carnegie Mellon University Civil and Environmental Engineering, 119 Porter Hall, 5000 Forbes Avenue, PA 15213, Pittsburgh

Frågor