Keystone logo
Carleton University Undergraduate

Carleton University Undergraduate

Carleton University Undergraduate

Introduktion

Välkommen till Carleton University, Kanadas huvudstadsuniversitet!

Carleton University, Kanadas Capital University, är ett dynamiskt och innovativt universitet med ett starkt engagemang för undervisning, forskning och lärande. Våra akademiska program, campusgemenskap, huvudstadsläge och globala möjligheter ger otaliga möjligheter för lärande att ske både i och utanför klassrummet.

Carleton University ligger i Ottawa, en G7-huvudstad, som erbjuder möjligheter som du inte hittar någon annanstans. Ottawa är främst känd som säte för Kanadas federala regering, och är det och så mycket mer. Det är hem för över 130 ambassader och höga uppdrag från hela världen, såväl som många nationella organisationer och museer. En stor andel av Kanadas stora medicinska, kliniska och biovetenskapliga forskningscentra finns i Ottawa-området, liksom en teknikindustri som består av över 1 900 företag.

Ottawa är också en av de vackraste huvudstäderna i världen, med ett stort antal kvartersparker och lugna grönområden, vattenvägar som slingrar sig genom staden och historiska och arkitektoniska landmärken. Den magnifika Gatineau Park, som har 165 km vandringsleder, ligger i huvudstadsregionen.

Beläget på ett vackert campus bara några minuter från centrum, har Carleton förtjänat ett rykte som ett av de främsta universiteten inom områdena internationella frågor, handel, journalistik och högteknologi. Det breda utbudet av nationellt och internationellt kända program erbjuder flexibiliteten att välja den grad som passar dina intressen.

De bästa lärmiljöerna förenar teori och praktik. Forskning visar att erfarenhetsbaserat lärande bidrar till elevernas engagemang, djupare lärande, förbättrade akademiska resultat och förbättrade arbets- och livsfärdigheter. På Carleton strävar vi efter att ge eleverna verkliga upplevelser som tar klassrummet till världen och världen till klassrummet. Vi betonar praktisk forskning, samhällsengagemang, arbetslivserfarenhet och uppslukande lärande.

Många av våra program har alternativ för samarbete eller praktik, vilket gör att eleverna kan utveckla sina färdigheter i en arbetsmiljö. Vi uppmuntrar också forskning på grundnivå, entreprenörskapsinitiativ och samhällstjänstinlärning. Att ha den betalda "verkliga" erfarenheten tjänar till att komplettera allt som lärs ut i klassrummet och öppnar dörrar för möjligheter efter avslutad grundexamen.

Carleton har en lång historia av att locka internationella studenter till vårt välkomnande och inkluderande campus. Idag har universitetet cirka 4 500 internationella studenter från 150 länder, vilket skapar en mångsidig och stödjande akademisk gemenskap. Vi är engagerade i att ge tillbaka genom utbildning samtidigt som vi strävar efter att bidra till det gemensamma bästa. Dessa grundläggande värderingar är kärnan i universitetets fokus på forskning, gemenskapspartnerskap och undervisningsexcellens.

Statistik

Med över 100 majors och specialiseringar att välja mellan, erbjuder Carleton 22 grundutbildningsprogram över fakulteterna för konst och samhällsvetenskap, Business, Engineering and Design, Science and Public Affairs. Över 30 000 studenter njuter av våra små och interaktiva klasser, toppmodern forskning, laboratorie- och idrottsanläggningar.

  Campus funktioner

   English Language Requirements

   Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

   Platser

   • Ottawa

    315 Robertson Hall 1125 Colonel By Drive, K1S 5B6, Ottawa

    Frågor