Keystone logo
Carl Benz School of Engineering

Carl Benz School of Engineering

Carl Benz School of Engineering

Introduktion

Carl Benz School of Engineering är Mechanical Engineering College vid det världsberömda Karlsruhe Institute of Technology (KIT) och erbjuder en kandidatexamen i Mechanical Engineering som undervisas på engelska.

Carl Benz School är en oberoende institution inom Karlsruhe Institute of Technology (KIT) med en högskoleliknande struktur. Det ger studenter från hela världen möjligheten att läsa en kandidatexamen i maskinteknik helt på engelska eller bara få en inblick i att studera ingenjör via någon av sommarskolorna. Efter framgångsrikt slutförande av det 3-åriga programmet tilldelas studenterna en Bachelor of Science (B.Sc.) examen av KIT.

Som en del av KIT skapar och förmedlar Carl Benz-skolan kunskap för samhället och miljön. Från grundforskning till tillämpningar utmärker KIT sig inom ett brett spektrum av discipliner, det vill säga inom naturvetenskap, ingenjörsvetenskap, ekonomi och humaniora och samhällsvetenskap. Den strävar efter att ge betydande bidrag till mänsklighetens globala utmaningar inom områdena energi , mobilitet och information . Som forskningsuniversitet i Helmholtz-föreningen är KIT en unik vetenskaps- och utbildningsinstitution, som deltar i internationell konkurrens och har en ledande position inom tekniska universitet världen över (se Rankings ). KIT:s innovationssatsningar bygger en bro mellan viktiga vetenskapliga rön och deras tillämpning till gagn för samhället, ekonomiskt välstånd och bevarandet av vår naturliga livsgrund.

Under sina studier får Carl Benz School-studenter förmånen att få olika tillägg av den internationella college-liknande strukturen:

 • Studenter har tillgång till faciliteterna och tjänsterna på KIT.
 • Studenter deltar i kompakta klasser med en elitstruktur, som erbjuds av universitetslektorerna vid KIT.
 • Studenter får ständig karriärvägledning och stöd.
 • Studenter deltar i olika sociala aktiviteter med fokus inte bara på att studera utan också på att bygga ett nära nätverk av internationella kamrater, vänskap och livslånga kontakter samt att växa som individ.

Varför studera på Carl Benz School?

Internationell orientering

CBS är mångsidigt, fördomsfritt och mycket internationellt orienterat. Det finns mer än 90 % av de internationella studenterna på campus och våra alumner kommer från över 50 länder runt om i världen.

Starkt industrinätverk

Många utexaminerade är angelägna om att komma in på den tyska arbetsmarknaden. För att underlätta detta uppmuntrar vi våra studenter att göra praktik. Som en del av specialiseringen Global Production Management deltar studenter till och med i branschens utbildningsprogram.

Studera Future of Engineering

B.Sc. är uppdelad i kärnstudier inom det allmänna området maskinteknik, inklusive en inriktning mot fordonsteknik, global produktionsledning och/eller energiteknik.

Studie- & Karriärvägledning

CBS ger studenterna stöd i vardagsfrågor med individuell studievägledning samt med en personlig karriärservice.

Perfekt läge

Karlsruhe ligger i hjärtat av Europa och erbjuder enkel tillgång till berg, sjöar, floder, skogar, slott, skidåkning och andra utomhussporter. Många platser i Europa, som Paris (2,5 timmar), Amsterdam (5,5 timmar), London (6 timmar) eller Prag (7 timmar), är bekväma och snabba att nå med tåg.

Campus funktioner

Säkra bostäder på campus

CBS erbjuder allt i ett: Campusboende och akademiker, samt fritidsanläggningar (dvs., ett musikrum), kan alla hittas under ett tak.

  Platser

  • Karlsruhe

   Schloßplatz,19, 76131, Karlsruhe

  • Suzhou

   Suzhou, Kina

   Frågor