Keystone logo
Cardiff University BSc Redovisning och Finans
Cardiff University

BSc Redovisning och Finans

Cardiff, Storbritannien

3 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 22 700 / per year *

På Campus

* för utlandet | för hemår två och tre: £9 250 / år ett: £ 9 000

Introduktion

Flera finansiella kriser, teknisk utveckling, globalisering och regelförändringar har revolutionerat den internationella finanssektorn. När organisationer hittar sätt att reagera på dessa oöverträffade förändringar, efterfrågas anställda med tvärgående redovisnings- och finansexpertis.

Vårt BSc Accounting and Finance-program är ackrediterat av Accounting Professional Organies och är utformat för att utrusta dig med praktiska färdigheter och professionellt förtroende för en framgångsrik karriär inom redovisning och finansrelaterade roller, eller som förberedelse för forskarutbildning och forskning.

På ett universellt första år, delat med vårt BSc Accounting-program, kommer du att utveckla affärs- och finansexpertis från vårt team av internationella forskare och kvalificerade redovisningsexperter. De kommer att introducera dig till företagsekonomi och strategi, marknader, institutioner och beskattning samtidigt som de uppmuntrar dig att överväga de sociala, ekonomiska och etiska konsekvenserna av dina beslut.

Ett program med branschspecifika workshops, organiserat i samarbete med professionella revisionsbyråer och ackrediteringsorgan, kompletterar din akademiska studie med exponering för verkliga redovisnings- och finansscenarier.

Varför studera denna kurs

Lär av det bästa

Dra nytta av expertis och stöd från forskningsaktiv personal i en skola med högsta möjliga poäng för forskningsmiljön.

Branschinsikter

Förbered dig för din karriär med branschspecifika workshops i samarbete med professionella revisionsbyråer.

Placeringsmöjligheter

Utveckla färdigheter, självförtroende och kontakter för att påskynda din karriär.

Toppmodernt handelsrum

Förbered dig för handel och riskhantering i en kontrollerad miljö utrustad med investerarsimuleringar, TRETS och Bloomberg.

Professionell ackreditering

Chartered Institute of Management Accountants (CIMA), Institute of Chartered Accountants i England & Wales (ICAEW) och andra.

Antagningar

Stipendier och finansiering

Läroplan

Programresultat

Studieavgift för programmet

Karriärmöjligheter

Om skolan

Chat with students

Frågor