Keystone logo
Cardiff University BSc Psykologi
Cardiff University

BSc Psykologi

Cardiff, Storbritannien

3 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 28 200 / per year *

På Campus

* för utlandet | för hemår två och tre: £9 250 / år ett: £ 9 000

Introduktion

Psykologi är den systematiska och vetenskapliga studien av sinne och beteende. Psykologer studerar hur vi tänker, känner och agerar, både individuellt och som en del av en social grupp. Psykologi har ett brett spektrum av tillämpningar inom hälsa och sociala tjänster, inom industri och handel och inom utbildning.

På detta treåriga program kommer du att studera psykologi ur vetenskaplig synvinkel med tonvikt på dess sociala, kognitiva och biologiska aspekter. Inbäddad i en aktiv forskningsmiljö kommer denna kurs att utveckla kritiska kvantitativa och kvalitativa färdigheter, som gör att du kan förutsäga och förklara mänskligt beteende.

Denna kurs är ackrediterad av British Psychological Society och levereras av våra entusiastiska, forskningsaktiva föreläsare från en av Storbritanniens ledande psykologiska forskningsavdelningar.

Varför studera denna kurs

På detta treåriga program kommer du att studera psykologi ur vetenskaplig synvinkel med tonvikt på dess sociala, kognitiva och biologiska aspekter. Du kommer att undervisas av praktiserande forskare – i många fall ledande experter inom sina områden.

Ackrediterad av British Psychological Society (BPS)

Detta program uppfyller de högkvalitativa standarder inom utbildning som fastställts av BPS.

Topp 10

Vi är rankade i topp 10 för psykologi i Storbritannien (Complete University Guide, 2024).

Möjlighet att skaffa yrkeserfarenhet som en del av din examen

Vi är en av endast ett fåtal psykologskolor som erbjuder möjligheten att få yrkeserfarenhet på vår kurs i psykologi med professionell placering (BSc).

96 % sysselsättning

96% av våra akademiker är anställda, i fortsatta studier, eller båda 15 månader efter avslutad kurs (Graduate Outcomes Survey, 2021/22).

Internationellt uppmärksammade forskare involverade i kursens design och leverans

95 % av vår forskning är världsledande eller internationellt utmärkt (Research Excellence Framework, 2021). Du kommer att undervisas av forskare som arbetar över hela spektrumet av psykologi för att ta itu med stora utmaningar som samhället och miljön står inför.

Antagningar

Stipendier och finansiering

Studieavgift för programmet

Om skolan

Chat with students

Frågor