Keystone logo
Cardiff University BIng Civilingenjör
Cardiff University

BIng Civilingenjör

Cardiff, Storbritannien

3 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 28 200 / per year *

På Campus

* för utlandet | för hemår två, tre och fyra: £9 250 / år ett: £ 9 000

Introduktion

Gruppprojekt med ingenjörsstudenter från andra discipliner speglar dynamiken hos ett professionellt ingenjörsteam och hjälper dig att utveckla viktiga färdigheter. Civil- och miljöingenjörer designar, bygger och underhåller de utrymmen och platser som formar vår dagliga tillvaro med fokus på miljöfrågor, såsom avfallshantering, förorenad mark och vattenrening.

Denna ackrediterade BEng Civil Engineering-kurs ger de kunskaper, färdigheter och praktisk erfarenhet du behöver för att bli en arbetsfärdig civil- och miljöingenjör. Genom laborationer, studiebesök, individuella projekt och designklasser kommer du att bädda in kunskapen från dina föreläsningar och handledningar och utveckla dina praktiska förmågor inom mätning och design.

Du kommer att välja från en rad autentiska, verkliga tekniska problem och industrifokuserade scenarier, att arbeta med både individuellt och med studentingenjörer från andra discipliner. Grupparbete speglar relationerna hos ett ingenjörsteam och kommer att hjälpa dig att bygga professionella färdigheter, såsom lagarbete och kommunikation. Vårt skaparutrymme med öppen tillgång låter dig designa, skapa och samarbeta.

Varför studera denna kurs

Professionella Färdigheter

Gruppprojekt med ingenjörsstudenter från andra discipliner speglar dynamiken hos ett professionellt ingenjörsteam och hjälper dig att utveckla viktiga färdigheter.

Flexibel kurs

Du kan göra din examen till din egen med flexibiliteten att välja var du vill fokusera dina studier senare i kursen. Om du ändrar dig om ditt program kan du i de flesta fall begära ett byte i slutet av det första året.

Branschledt innehåll

Vårt kursinnehåll är informerat av industriellt samarbete och levereras av ledande akademisk personal, av vilka många är Chartered Engineers eller har arbetat inom industrin.

Starkt designelement

Våra kurser har ett starkt designelement med många möjligheter till praktiskt arbete i våra designstudior, specialistlaboratorier, verkstäder och datorsviter. De som studerar inom civilingenjörsdisciplinen kommer att ha chansen att åka på industriella studiebesök.

Professionellt ackrediterad kurs

Ackrediterad av Institution of Civil Engineers, Institution of Structural Engineers, Chartered Institution of Highways and Transportation och Institute of Highway Engineers på uppdrag av Engineering Council i syfte att fullt ut uppfylla det akademiska kravet för registrering som Incorporated Engineer och delvis uppfylla det akademiska kravet för registrering som Chartered Engineer.

Antagningar

Stipendier och finansiering

Läroplan

Programresultat

Studieavgift för programmet

Karriärmöjligheter

Om skolan

Chat with students

Frågor