Keystone logo
Cardiff University Arkitektur
Cardiff University

Arkitektur

Cardiff, Storbritannien

3 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

På Campus

Introduktion

På Welsh School of Architecture kommer du att utveckla en grundlig förankring i arkitektur som en disciplin och en stark framväxande känsla för ditt eget förhållningssätt till design.

Genom en kombination av designprojektarbete och undervisade moduler kommer du att studera arkitekturens olika historiska, teoretiska, kulturella, politiska och geografiska dimensioner. Du kommer att överväga hur arkitektur görs, hur den fungerar och hur tekniska val kan stödja nuvarande och framtida generationers välbefinnande och ta hand om planeten. Du kommer att utforska frågor kring professionellt och etiskt ansvar för att reflektera över arkitektens roll i samhället och som svar på FN:s mål för hållbar utveckling. Dina designstudier kommer ständigt att involvera fantasifullt engagemang med verkliga frågor och globala utmaningar som klimatförändringar i lokala sammanhang. Designstudion är i centrum för vårt samhälle, en plats där du kommer att blandas med studenter, personal och branschutövare för att ta itu med etiska, globala, klimatiska och professionella frågor.

Kandidatexamen underlättar progression till mars (del 2), såväl som vår svit av forskarutbildningsprogram. Studenter som tänker bli registrerade arkitekter i Storbritannien kommer att behöva slutföra ett del 3-program som vårt Postgraduate Diploma in Architecture: Professional Practice.

Varför studera denna kurs

En ledande arkitekturskola

Studera i en av de fem bästa arkitekturskolorna i Storbritannien, gå med i vår globala gemenskap av personal och studenter.

Finansierade studiebesök

Dra nytta av skolfinansierade studiebesök i Wales, Storbritannien och utomlands, upplev arkitektur i första hand och tillsammans med lärare.

Ett fokus på verkliga frågor och globala utmaningar

Vår BSc främjar "grundad kreativitet" genom exponering för globala utmaningar och engagemang med lokala samhällen.

Dedikerade studiomiljöer

Våra skräddarsydda faciliteter, belägna i en historisk byggnad, inkluderar hybridstudior, verkstäder, digital tillverkning och ett Living Lab.

Antagningar

Stipendier och finansiering

Läroplan

Programresultat

Karriärmöjligheter

Om skolan

Chat with students

Frågor