Keystone logo
Capital University

Capital University

Capital University

Introduktion

Capital University är en privat fyraårig grundutbildning och forskarskola i huvudstaden Columbus, Ohio. På Capital omvandlar vi liv genom högre utbildning, och vårt syfte är syfte. Genom en uppslukande, kraftfull och konvergerande inställning till undervisning och lärande hittar vi, matar och förfinar den roll var och en av oss är född för - oavsett vem vi är.

Med rötter som grundar oss fast i en historia av akademisk spetskompetens, gratis förfrågan och individuell utveckling för varje student, kombinerar Capital personlig uppmärksamhet med en balanserad liberal arts och professionell utbildning. Sedan den lutherska kyrkan grundades 1830 och stadgan som universitet 1850 har Capital varit en agent för att utforma engagerade medborgare och målmedvetna ledare som förbättrar sina industrier, samhällen och samhället.

Våra rötter säkerställer oss när vi sträcker oss mot innovation, nya sätt att veta och bättre sätt att bidra. Våra värderingar grundar oss när vi tar bort hinder för att ge varje student, lärare, personal, samhällsmedlem och granne en chans att göra mer, inte mindre.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Hamilton Garden

    Hamilton Garden, Amerikas förenta stater

    Frågor