Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Cairn University School of Social Work

Cairn University School of Social Work

Cairn University School of Social Work

Introduktion

Motiverad av Jesu Kristi kärlek och rättvisa ingriper akademiker från Cairns sociala arbetsprogram i livet för dem i nöd - rådgivning till individer, lokalisering av resurser, underlättande av grupper och främjande av förändring inom organisationer och samhällen.

Världen behöver andligt och professionellt kvalificerade individer, kännetecknade av nåd och medkänsla, som tillhandahåller kompetenta interventioner som förändrar liv. För studenter som är intresserade av att hjälpa andra är Cairns sociala arbetsprogram en viktig förberedelse för både doktorandstudier och anställning inom socialtjänsten.

Historiskt förankrat i kristendomen strävar socialt arbete efter välbefinnande för individer, familjer, grupper och samhällen. Bestämt genom en relation med de som serveras, inkluderar interventioner rådgivning, resursförvärv, policyutveckling, samhällsorganisation, förespråkande, forskning och utbildning. Inom ett tvärvetenskapligt professionellt och akademiskt område tillämpar socialt arbete teorierna om psykologi, ekonomi, vetenskap och filosofi för att tillgodose människors fysiska, andliga och emotionella behov.

Platser

  • Langhorne

    Manor Avenue,200, 19047, Langhorne

    Frågor