Keystone logo
Budapest International College BA i internationella relationer
Budapest International College

BA i internationella relationer

Budapest, Ungern

6 Semesters

Engelsk

Heltid

30 Jun 2024

Sep 2024

EUR 2 800 / per semester

På Campus

Introduktion

Målet med kursen är utbildning av yrkesverksamma som är kapabla att förstå och analysera den internationella sfären av politik, politik och politik på systemnivå (IGO, INGOs, TNCs, MNCS och internationella kunskapsorganisationer på global och regional nivå ), stater, individer och grupper (rörelser, partier och nätverk).

Är du intresserad av de krafter som formar vårt globala samhälle? Internationella relationer är en stor affär med dagens globala problem och potentiella lösningar, och den är lämplig för dig om du vill fördjupa din kunskap och förståelse för detta tvärvetenskapliga område. Du kommer att få insikter i de organisatoriska risker och möjligheter som klimatförändringarna innebär och lära dig att bygga om din affärsmodell för långsiktigt värde och motståndskraft. Vårt program kommer att öppna dig för en bättre förståelse av den sammanlänkade värld vi lever i.

Du kommer att kunna

 • Förstå organisation och ledning av olika typer av organisationer och institutioner:
  • Externa tjänster på systemnivå: multilaterala internationella regler, politiska enheter och offentlig politik inom huvudfunktionsområden.
  • Utrikespolitiska tjänstenheter (utrikespolitiska ministerier, avdelningar för funktionella ministerier, externa diplomatiska tjänster, deltagande transnationell nivå av externa tjänster på nivå med stater
  • En värld av transnationella organisationer, internationella rörelser och nätverk, deras roller i regimbildningar och globala och regionala politiska aktiviteter
 • Arbeta i intern public service, ideella och affärsorganisationer och nätverk, förstå deras ledningsstrukturer, programmering, projektering och andra nätverks- och koalitionsbyggande aktiviteter. Du kommer att kunna uppfylla seniora frågor, teamledning och driftaktiviteter.
 • Interkulturell kommunikation och interaktioner med internationella individer, grupper och institutioner med hjälp av IR-disciplinens verktyg, tillvägagångssätt och metodik i unilateral, multilateral, hård och mjuk, offentlig och digital samt komplex diplomati för att förstå och påverka partnernas val och beteenden.

Specialiserade fokusområden

 • Grön ekonomi
 • Internationell förvaltning
 • Europeiska unionens studier

Antagningar

Studieavgift för programmet

Om skolan

Frågor