Keystone logo
© Bryant University
Bryant University Undergraduate

Bryant University Undergraduate

Bryant University Undergraduate

Introduktion

Om Bryant

Bryant är ett privat New England universitet med en tradition av innovation och en global vision för framgång. Våra akademiska program kännetecknas av en integration av företag och konst och vetenskap med ett globalt perspektiv.

Snabba upp din karriär

Bryant Universitys nationellt erkända forskarutbildningsprogram erbjuder dig konkurrensfördelar att vara efterfrågad.

 • 100% hög touch. Små klassstorlekar, personlig mentorskap och omtänksam och stödjande fakultet hjälper till att skräddarsy dina upplevelser efter dina karriärsträvanden.
 • 34% löneökning. Av de kombinerade forskarexamina som erbjuds på Bryant är detta den genomsnittliga löneökningen, enligt "Economic Value of College Majors."
 • A+ läroplan. Våra professorer är kända ledare inom sina inriktningar. Deras undervisning kombinerar den senaste teorin med praktiska tillvägagångssätt.
 • Topp faciliteter. Academic Innovation Center har vunnit nationella utmärkelser; doktorander rangordnar Bryant-anläggningarna "mycket bra" eller "utmärkt" (undersökning 2018).

Strategiska initiativ

Fyra strategiska mål

När man ser på framtiden är Bryant University dedikerade till att uppnå fyra strategiska mål:

 • Allt större akademisk kompetens.
 • Utbildning för hela personen för framgång på en teknikdriven arbetsplats.
 • Bygga ett mångsidigt och inkluderande samhälle av amerikanska och internationella studenter.
 • Inspirera kollektiva andan och engagemanget för våra studenter, fakulteter, personal, studenter och vänner.

Dessa fyra strategiska mål uppnås genom specifika initiativ utformade för att förbereda väl avrundade globala medborgare för produktiva liv och karriärer. Initiativen inkluderar:

 • Höjning av akademisk kompetens inom forskarutbildningsprogram vid College of Business.
 • Bygga ut School of Health Sciences med både certifikat och ledningsorienterade forskarutbildningar.
 • Integrera i läroplanen studien och tillämpningen av datavetenskap, analys och ytterligare teknikrelaterade ämnen för att möta behoven på den framtida arbetsplatsen.
 • Utöka Bryants internationella räckvidd utanför Kina till andra länder och kulturer inklusive Latinamerika och Sydamerika.
 • Förbättra en av Bryants viktigaste tillgångar - vårt säkra och vackra bostadsområde - för att locka och behålla de bästa studenterna på en allt mer konkurrenskraftig marknad.

Samarbetar med näringslivet

Sedan Bryant University öppnade sina dörrar första gången 1863, har Bryant University utvecklat program för grundutbildning, forskarutbildning och executive-utbildning som håller jämna steg med de förändrade kraven från både näringslivet och samhället. Detta tillvägagångssätt förbereder högutbildade akademiker och ger företag möjligheter att arbeta med Bryant-fakulteten och studenter, samtidigt som de får tillgång till branschexperter och den senaste generationen av kommande företagsledare.

Bryant är nöjd med att dela med dig några av de sätt som företag arbetar med universitetet och välkomnar ditt intresse och engagemang i våra program. Möjligheterna för partnerskap är oändliga från konsulttjänster, sponsring och välgörenhetsmöjligheter, grund- och forskarutbildningar, verkställande utbildning och professionella certifikatprogram och tillgång till en rik talangpool av jobbkandidater. Vi ser fram emot att samarbeta med dig inom en snar framtid.

Office of Corporate & Foundation Relations:

 • Koordinerar sponsringsmöjligheter för universitetsevenemang.
 • Utkast till förslag till stöd för universitetsprioriteringar.
 • Tjänar som en länk till hundratals offentliga och privata organisationer som stöder Bryants uppdrag.
 • Engagerar Bryant-studenter och studenter med företag och stiftelser.

företag

Samarbete med Bryant University erbjuder mer än bara tillgång till begåvade framtida medarbetare; det ger ditt företag en unik möjlighet att samarbeta med en dynamisk ledare inom utbildning.

Hållbarhet

Hållbarhet på Bryant främjar Bryants globala vision, vårt engagemang för affärsinnovation och konst och vetenskap.

Hållbarhet på Bryant utrustar våra elever med de färdigheter och verktyg som behövs för att tävla och delta i denna ekonomi och samtidigt ge möjligheter till samhällsengagemang och lärande.

Hållbarhet på Bryant består av engagemang på olika nivåer på campus som inkluderar Hållbarhetskommittén, Sustainability Core Team och studentgruppen SustainUs.

Bryant University har fått ett STARS Silver-betyg som ett erkännande för sina hållbarhetsprestationer från Association for the Advancement of Sustainability in Higher Education (AASHE).

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

 • Smithfield

  Douglas Pike, 1150, 02917, Smithfield

Frågor