Keystone logo
Boston Baptist College

Boston Baptist College

Boston Baptist College

Introduktion

På Boston Baptist College tror vi att college inte bara bör vara en tid för mental tillväxt utan också andlig tillväxt. Vi tror att utbildning och biblisk andlighet kan och bör gå hand i hand.

Vi utmanar våra elever att tänka bibliskt genom att uppmuntra alla elever att sträva efter akademisk excellens och sträva efter andlig och teologisk excellens genom att ge varje elev teknikerna för korrekt biblisk hermeneutik och tillämpa Skriften på den fysiska världen.

Vi uppmuntrar våra studenter att upptäcka globalt genom att ge många möjligheter för studenter att studera utomlands. Vårt årliga Study Trip-program har transporterat studenter över hela världen i över ett decennium. Det kända utlandsstudiet har hjälpt studenter att lära sig bortom klassrummet i Israel, Italien, Grekland, Turkiet, Island, Tyskland, Frankrike, Israel, Irland, Storbritannien och Egypten!

Vi utmanar kontinuerligt våra elever att ta de färdigheter de lär sig i klassrummet och använda dessa färdigheter för att bygga upp Guds rike här på jorden.

Platser

  • Boston

    Metropolitan Avenue,950, 02136, Boston

    Frågor