Keystone logo
Black Hills State University Kandidatexamen i teaterkonst
Black Hills State University

Kandidatexamen i teaterkonst

Request duration

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Kandidatexamen i teater Arts

Black Hills State University Theatre är ett litet program med stora fördelar, där den konstnärliga processen är lika viktig som slutprodukten. Programmet ger en studentcentrerad inlärningsmiljö med fokus på att utveckla de samarbetsförmåga, kreativitet och professionalism som krävs för att göra karriär inom teatern. Eleverna kommer att bygga en solid grund från vilken de är beredda att delta i forskarskolan eller komma in på arbetsmarknaden.

Det finns flera iscensatt produktioner genom hela året som är öppna för allmänheten.

Två studentorganisationer ger stöd till teatern programmet:

 • Teater Samhället är öppen för alla BHSU studenter
 • Rekvisita och Liners, den äldsta studentorganisationen vid BHSU, är en teater heders Fraternity

Karriärmöjligheter

Teater består av många områden av karriär specialisering. Dessa områden inkluderar (men är inte begränsade till): agera, regi, scendesign, kostym, ljusdesign, smink design, ljuddesign, teknisk riktning, scen hantering, och publicitet. Varje område av karriär specialisering har sin egen uppsättning av nödvändiga hantverk.

Dessutom, inom varje område av specialisering finns olika yrken, som kräver specifika uppsättningar av färdigheter. Dessa yrken är: snickare, natursköna konstnärer, Rekvisita, master elektriker, ljus ombord operatörer, ljudkort operatörer, kostym butikschefer, skräddare, däck chefer och mer.

Varje student har möjlighet att välja, och bli skicklig i, ett område av karriär specialisering och att förvärva en eller flera set (er) av handel färdigheter. Denna kombination gör det möjligt för eleven att fortsätta karriären och arbetstillfällen i gemenskapen, college och professionell teater. Ytterligare möjligheter finns i natursköna butiker, kostym butiker och tv-studior; medborgerlig centra, hörsalar och evenemang planering organisationer.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Kandidat i musikteater
  • Waukesha, Amerikas förenta stater
 • Kandidatexamen i talkommunikation och teaterpedagogik
  • Bolivar, Amerikas förenta stater
 • Kandidatexamen i teater
  • Bolivar, Amerikas förenta stater