Keystone logo
© Jonathan Cohen
Binghamton University, State University of New York

Binghamton University, State University of New York

Binghamton University, State University of New York

Introduktion

Binghamton University, State University of New York (SUNY), är det #1 offentliga universitetet i New York och #52 i USA, (Forbes, 2023) och rankas genomgående det bästa värdet bland landets 50 bästa offentliga universitet (US News & World Report). Med 18 000 doktorander och studenter, sex skolor och 130+ akademiska program, kombinerar Binghamton atmosfären av en medelstor institution med resurserna från ett stort forskningsuniversitet. Det finns flera exklusiva hedersprogram och forskningsmöjligheter för studenter i varje huvudämne. Binghamton ligger i New York på ett campus inbäddat i pittoreska böljande kullar men ändå bara några timmar från stora stadskärnor som New York City, Boston och Toronto.

Våra sex bostadsområden är där du kommer att bo och få vänner i en stödjande, stark minigemenskap inom det större universitetet. Varje samhälle har sin egen matsal, personlighet och traditioner. Staden Binghamton ligger en kort bilresa bort och studenter kan åka buss gratis för att njuta av massor av lokala restauranger, professionell sport och konst och underhållning. Binghamton ser till att våra elever är säkra. Alla bostadshusdörrar är låsta 24 timmar om dygnet, vilket kräver nyckelkort; Det finns en polisnärvaro på campus och ett nödkommunikationssystem.

Med 21 NCAA Division I-lag, många klubbsporter och intramurala lag, plus 450+ studentledda organisationer och klubbar, finns det alltid något att göra! Ett prisbelönt karriärutvecklingscenter ger Binghamton-studenter en betydande fördel när de tar examen. Mer än 1 800 arbetsgivare rekryterar Binghamton-studenter varje år, inklusive Microsoft, Google, IBM, Goldman Sachs, Morgan Stanley, Disney, Tata, Samsung och många andra.
Vi går utöver det vanliga tillsammans. Psykolog eller ekonom, biolog eller ingenjör, du kommer att bli allt annat än vanlig och ta examen beredd att möta morgondagens utmaningar och göra en positiv skillnad i världen.

Binghamton University är ett ledande offentligt universitet.

Vi har en akademisk kultur som är rigorös, samarbetsvillig och djärvt innovativ. Vårt campus exemplifierar den bästa sortens offentliga universitetsupplevelse: rikt olika studenter, ett aktivt socialt liv och djupt engagemang i samhället. Alla våra elever, precis som du, tar med sig en speciell vision och uppsättning talanger för att skapa ett unikt perspektiv. De är upptäcktsresande och innovatörer; de är sugna på en utmaning och villiga att kavla upp ärmarna.

En examen som tar dig platser!

Binghamton har en av de bästa 4-åriga examensfrekvenserna (73%) i USA och de bästa bland SUNY-skolor. Det betyder besparingar! Genom att ta examen om 4 istället för 5 år sparar du minst $30 000!

ackrediteringar

 • Mellanstaternas kommission för högre utbildning (MSCHE)
 • Våra professionella skolor och program är alla fullt ackrediterade av sina professionella ackrediteringsorganisationer.

Campus funktioner

  Antagningar

  Ackrediteringar

  AACSB-ackrediterad

  Studentberättelser

  Platser

  • Binghamton

   4400 Vestal Parkway East Binghamton, NY, 13902, Binghamton

   Frågor