Keystone logo
Binghamton University, State University of New York

Binghamton University, State University of New York

Binghamton University, State University of New York

Introduktion

Binghamton University, State University of New York (SUNY), är det #1 offentliga universitetet i New York och utsågs nyligen till "New Ivies" av Forbes. Vi är ett medelstort universitet med 18 000 grund- och doktorander, inklusive över 1 500 internationella studenter från över 100 länder. Binghamton tillhandahåller högklassig utbildning i sex skolor och 130+ akademiska program, med flera exklusiva hedersprogram och forskningsmöjligheter i världsklass för studenter i varje huvudämne.

På campus finns det alltid något att göra, med 21 NCAA Division I-lag och 450+ studentledda klubbar och organisationer. Binghamton University ligger inbäddat i pittoreska böljande kullar bara några minuter från ett pulserande centrum där studenter kan utforska konst, lokala restauranger och professionella sporter. Vi är bara några timmar från stora urbana centra som New York City, Boston och Toronto, och vårt prisbelönta karriärcenter kopplar studenter till möjligheter runt om i landet och runt om i världen.

Binghamton erbjuder otaliga resurser för att stödja elevernas lärande och utmärkelse både inom och utanför klassrummet. Kombinerat med ett överkomligt pris, tjänar Binghamton University konsekvent en ranking för bästa värde bland amerikanska universitet.

Platser

  • Binghamton

    4400 Vestal Parkway East Binghamton, NY, 13902, Binghamton

Frågor