Keystone logo
BFSU Solbridge International School of Business

BFSU Solbridge International School of Business

BFSU Solbridge International School of Business

Introduktion

BFSU-SolBridge

BFSU-SolBridge International Business School grundades i linje med en vision att skapa ett verkligt progressivt och högintegrerat företagsutbildningsprogram som kombinerar en internationell företagsundervisningsmodell med en djup förståelse för den kinesiska ekonomin. Campus, som ligger vid Peking Foreign Studies University (BFSU), i huvudstaden i Kina, är den perfekta inställningen för ett sådant dynamiskt program med fokus på kinesiska företag och deras utvecklande relationer med västliga och andra nationer. Det drivs av International Business School (IBS) av BFSU.

BFSU-SolBridge International School of Business erbjuder studenterna en mest relevant och unik kombination av ämnen som tar itu med nutida kinesiska affärsintressen, kinesisk kultur, asiatiska värderingar och avancerad västerländsk och amerikansk affärspraxis och ledning. Studenter uppmanas att utveckla sig till ansvariga, etiska affärsledare som löser omtvistade företagsfrågor med en stark praktisk och teoretisk grundning och kulturell känslighet.

All kursinstruktion och diskussioner om samtida affärsfrågor görs på engelska, med utgångspunkt i den stora kunskapen och erfarenheten av vår internationella fakultet. Dessutom följs en interaktiv och tillämpad inlärningsmodell för att ge eleverna värdefull praktisk erfarenhet i företagsvärlden.

Det kinesiska språket utgör en del av läroplanen för att bättre hjälpa till att förbereda studenterna att förstå den lokala kulturen och ekonomin och dra nytta av givande praktik och sysselsättningsmöjligheter lokalt och utomlands.

Dekanens meddelande

I överensstämmelse med den internationella visionen från Peking Foreign Studies University, som sedan dess grundades för nästan 70 år sedan, har vi stolt sammanfogat med den kraftfulla Solbridge International Business School vid Woosong University, Korea för att inrätta BFSU-SolBridge International School of företag, ett unikt utbildningsutbud för studenter som vill spela en ledande roll i den kinesiska ekonomins överhängande globala dominans.

BFSU-SolBridge är idealiskt placerad, både geografiskt och historiskt, för att erbjuda studenterna den ultimata möjligheten att fördjupa sig i världens mest lovande ekonomi samtidigt som de får en världsledande företagsutbildning från ledare i det internationella näringslivet.

Kina har vuxit exponentiellt de senaste åren med stora valutareserver, rekordhandel och budgetöverskott och utländska direktinvesteringar som gör det avundas av världen. För att upprätthålla denna kraftfulla tillväxt takt kallar Kina för de ljusaste unga sinnen att gå med i sin framgång och överskrida gränser för att bygga karriärer med gränslösa internationella möjligheter.

På BFSU-SolBridge samlas studenter från hela världen för att dela sin enskilda kultur, språk och tull i en engelsktalande miljö och utveckla sig som globala medborgare och internationella företagsledare.

Jag är hedrad att ha möjlighet att leda BFSU-SolBridge International Business School i dessa spännande tider och sträva efter att fortsätta våra ansträngningar att utveckla en innovativ, progressiv och mycket integrerad affärsmiljöutbildning för ansvariga framtida ledare.

Välkommen till BFSU-SolBridge!

PENG Long, Ph.D., professor

President of Beijing Foreign Studies University

Kontakta

BFSU SolBridge-International Business School

Beijing Foreign Studies University

Rum 905, International Building, Beijing Foreign Studies University

No. 19 North Xisanhuan Avenue, Haidian District, Beijing, 100089, Kina

Telefon: 86 (0) 10 8881 6563/8881 6763

E-post: [email protected]

Platser

  • Beijing

    Haidian District, Beijing, , Beijing

Frågor