Keystone logo
Beulah Heights University

Beulah Heights University

Beulah Heights University

Introduktion

Beulah Heights grundades 1918 och har blivit känt som en av landets äldsta och snabbast växande bibliska institutioner. Beläget i den vackra staden Atlanta, Georgia, syftar Beulah Heights University till att erbjuda högre utbildning grundad i den protestantiska kristna traditionen.

Beulah Heights är stolt över att bli erkänd för sina akademiska syften och sitt engagemang för det kristna uppdraget. Beulah Heights University är stolt över sitt arv som en utbildningsinstitution för studenter som är intresserade av att lära sig etiskt ledarskap för ministeriet och marknaden. Beulah Heights University (BHU) erbjuder studenter en läroplan som är centrerad i dess kärnvärden av biblisk oförmåga, integritet, globala uppdrag, dedikerad tjänarhuv och mångfald som är lämplig för kristet ledarskap på en mängd arenor.

Även om det ligger inbäddat i det historiska Grant Park-området i storstadsregionen Atlanta, utökar Beulah Heights sin räckvidd till jordens fyra hörn. Beulah Heights vårdar elevernas ledarskapsförmåga genom att utsätta dem för internationella ministermöjligheter genom uppdragsprogram och kortvariga utlandsresor. Beulah Heights har strukturerat sin ledarplan för att erbjuda utbildning över hela världen och därmed göra skillnad internationellt i kyrkor, myndigheter och företag. Dessutom är läroplanen skräddarsydd för att utsätta studenter för humaniora, vetenskap, effektiv kommunikationsförmåga och andra professionella studier.

Platser

  • Atlanta

    Berne Street Southeast,892, 30316, Atlanta

    Frågor