Keystone logo
Berlin International University of Applied Sciences

Berlin International University of Applied Sciences

Berlin International University of Applied Sciences

Introduktion

Ett universitet i hjärtat av Berlin - internationellt och globalt anslutet

Berlin International - University of Applied Sciences är ett statligt erkänt och ideellt tysk universitet för tillämpade vetenskaper beläget i centrum av Berlin. Vi är fast beslutna att erbjuda en utmanande, innovativ och praktikinriktad utbildning som främjar den akademiska, kulturella och språkliga potentialen för våra studenter och förbereder dem för internationella karriärer i en globaliserad värld.

Med vår mångfaldiga studentorganisation och akademiska personal från mer än 48 länder och 5 kontinenter, förkroppsligar vårt universitet internationalitet och erbjuder en öppen, interkulturell och inspirerande studieatmosfär.

Berlin International University of Applied Sciences är också en del av det växande internationella universitetsnätverket inklusive universitet, campus och akademiska centra i Hong Kong, Istanbul, Washington DC, Rom, Silicon Valley, Toronto och Batumi och erbjuder därmed stora möjligheter till utbyte av studier och praktik. Våra studenter kan också delta i olika Erasmus-program.

Engelska kandidatprogram - Design och företagsadministration

Undervisningsspråket i alla utbildningsprogram är engelska. För studenter som fortfarande behöver godkänna sin engelska erbjuder vi ett engelsk förberedande program. För att ytterligare främja internationella karriärmöjligheter erbjuds språkkurser som valbara kurser.

Kvaliteten på alla våra program har utvärderats och ackrediterats positivt av den statligt erkända byrån ACQUIN.

Varför studera på Berlin International?

 • Alla program på engelska
 • Praktiskt genomförande
 • Lärande i små grupper
 • Del av ett globalt samhälle

Vår vision

Visionen för Berlin International University of Applied Sciences är att ge studenter en studentcentrerad internationell och interkulturell utbildningsmiljö för att stimulera och utveckla deras intellektuella tillväxt, visdom och kreativitet. Den akademiska och administrativa personalen har åtagit sig att vägleda studenter och förbereda dem för produktiva karriärer och ansvarsfullt medborgarskap i ett globalt samhälle. BI strävar efter att vara ett av de ledande privata universiteten i Tyskland när det gäller interkulturell och tvärvetenskaplig undervisning och tillämpad forskning. Våra akademiska mål inkluderar ett engagemang för kunskapsbaserade lösningar och till samhällsproblem samt bidrag till innovation och utveckling i samhället. Dessutom främjar BI tvärkulturell och gränsöverskridande förståelse genom internationellt akademiskt samarbete och gemensamma projekt. I detta avseende tjänar det på sin nära relation till BAU Global Education Network, som består av fem universitet. Alla universitet i detta nätverk delar kärnvärdena integritet, respekt, excellens, innovation och socialt ansvar. Som en oberoende institution inom detta nätverk har Berlin International - University of Applied Sciences sin egen individuella uppdragsbeskrivning och akademiska profil som har accepterats av den akademiska senaten.

Var en del av ett globalt samhälle

Studenter från 48 nationer studerar vid Berlin International University of Applied Sciences. Berlin International är en del av ett globalt nätverk som gör det möjligt för studenter att resa och fortsätta sina studier på olika platser. Utöver detta drar universitetet nytta av ett stort antal samarbeten med universitet runt om i världen. Studier på Berlin International erbjuder studenter unika möjligheter att studera utomlands och en internationaliserad studieupplevelse som förbereder dem för deras karriär i en globaliserad arbetsmiljö.

Statistik

Berlin internationella fakta

 • 70 olika nationaliteter studerar och undervisar på Berlin International
 • 66 % av våra studenter är internationella och från fyra kontinenter
 • 84 % av vår lärare har studerat eller arbetat vid internationella universitet
 • 100% personlig kontakt med professorer och lektorer

  Platser

  • Berlin

   Salzufer,6, 10587, Berlin

  Frågor