Keystone logo
Berea College

Berea College

Berea College

Introduktion

Berea College erbjuder utbildning av hög kvalitet till akademiskt lovande studenter med begränsade ekonomiska resurser. Det tilldelar varje student ett undervisningsstipendium så att ingen Berea-student någonsin betalar undervisning. Berea är den första interracial och coeducational college i söder och rankas konsekvent bland landets ledande högskolor för fri konst.

Bereas utbildningserfarenhet ger studenterna kunskap och färdigheter för att navigera framgångsrikt i världen. Högskolan erbjuder en utmanande men ändå stödjande inlärningsmiljö. Oavsett om det är i klassrummet, deltar i en sammankallning, praktik, studerar utomlands eller kopplar arbete med akademiska mål är utbildningsupplevelsen verkligen ingen annan. Studenterna har erfarenhetsmöjligheter för lärande in och ut ur klassrummet.

Berea-upplevelsen vårdar intellektuella, fysiska, estetiska, emotionella och andliga potentialer och med dem kraften att göra meningsfulla åtaganden och översätta dem till handling.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Berea

    Chestnut Street,101, 40403, Berea

    Frågor