Keystone logo
Beacon College

Beacon College

Beacon College

Introduktion

Beacon College är en ackrediterad Beacon College fri konst, som unikt tillgodoser utbildningsbehoven hos studenter med inlärningssvårigheter, Attention Deficit Hyperactivity Disorder och andra inlärningsskillnader.

Beacon College är en konkurrenskraftig institution för högre utbildning inom konst, vetenskap, företag och teknik som är särskilt ägnad åt grundläggande förberedelser och framgång för studenter med inlärningssvårigheter, ADHD och andra inlärningsskillnader. Beacon är erkänt som en av de främsta amerikanska institutionerna i denna specialitet inom arenan för vårt uppdrag och fokus.

Beacon College var den första i nationen som ackrediterades och tilldelade kandidatexamen uteslutande till studenter med inlärningssvårigheter och ADHD. Högskolan är engagerad i studentframgång och erbjuder akademiska och personliga supporttjänster som hjälper varje student att uppnå sina mål. Beacon College är verkligen ett samhälle som välkomnar, accepterar och stöder varje medlem i det.

Det finns mycket om Beacon College som är ovanligt visionärt och framgångsrikt. Våra studenter och akademiker visar levande vittnesbörd om vårt utbildningsuppdrags inflytande, värde och påverkan. Under det senaste decenniet har de uppnått framgångar utan motstycke inom amerikansk högre utbildning.

Platser

  • Leesburg

    East Main Street,105, 34748, Leesburg

    Frågor