Keystone logo
Benedict College

Benedict College

Benedict College

Introduktion

Benedict College är en högskola där varje elevs erfarenhet av akademiska, bostads- och läroverksamhetsaktiviteter är transformerande och fokuserad på kundservice; samtidigt arbetar Benedict-lärare och -personer i en samarbetsvillig, transparent miljö där databaserade beslut också är omgiven av medkänsla.

Benedict College är en plats för heltidsinlärning från klassrummet, till spelplanen, till bostadshallen och ut i samhället där arvet från " BC " som inkluderande, banbrytande och "familj" respekteras och omhuldas.

Transformativ utbildning, innovation inom teknik och företagande och engagemang för samhället smälter samman i en dynamisk miljö där eleverna får en utbildning som förbereder dem för att komma in på den globala marknaden med exceptionell kulturell och professionell kompetens som ger dem möjlighet att bidra till hållbarhet och ekonomi tillväxt i samhällen där de bor, arbetar och spelar.

Därför är Benedict College inte bara en makt för gott i samhället, utan Benedict är engagerad i att tillhandahålla en transformativ inlärningsmiljö, skapad av högutbildade och utrustade yrkesverksamma, som ger alla studenter möjlighet att förverkliga sin högsta potential.

Benedict College är ackrediterat av Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges för att tilldela examensbevis.

Platser

  • Columbia

    Harden Street,1600, 29204, Columbia

    Frågor