Keystone logo
Barnard College

Barnard College

Barnard College

Introduktion

Barnard College syftar till att erbjuda högkvalitativ utbildning i liberal arts till lovande och högpresterande unga kvinnor, och erbjuder de oöverträffade fördelarna med en enastående bostadshögskola i samarbete med ett stort forskningsuniversitet . Barnard är en dedikerad fakultet för forskare inom sina respektive områden och är en gemenskap av tillgängliga lärare och engagerade studenter som deltar tillsammans i intellektuell risktagning och upptäckt. Barnard-studenter utvecklar de intellektuella resurserna för att dra nytta av möjligheter när nya fält, nya idéer och ny teknik dyker upp. De examen är beredda att leva liv som är professionellt tillfredsställande och framgångsrika, personligen uppfyller och berikas av en kärlek till lärande.

Som en högskola för kvinnor tar Barnard sitt ansvar för att ta itu med frågor om kön i alla deras komplexitet och brådskande behov och att hjälpa eleverna att uppnå den personliga styrkan som gör det möjligt för dem att möta de utmaningar de kommer att möta under hela livet. Barnard ligger i den kosmopolitiska miljön i New York City och är engagerad i mångfald i sin studentkår, lärare och personal, och förbereder sina akademiker för att blomstra i olika kulturella omgivningar i en alltmer sammankopplad värld.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • New York

    Broadway,3009, 10027, New York

    Frågor