BA i kulinariska konsten
B.H.M.S. Business & Hotel Management School
Nyckelinformation
Campus läge
Lucerne, Schweiz
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
3 år
Takt
Heltid
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Begär info
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Översikt
Programmet ger eleverna utökad praktisk och professionell kompetensutbildning på detta område så att de kan ta upp givna akademiska positioner. Det gynnar också människor som vill ha den nödvändiga specialkunskapen när man överväger att öppna sin egen matlagning eller mataffär.
BHMS förvaltar programmet med RGU, som tilldelar kandidatexamen till studenter som framgångsrikt avslutar det tredje året och skickar alla moduler. BHMS är medlem i Bénédict Switzerland-gruppen av skolor, grundad 1928, vars uppgift är att tillhandahålla vuxenutbildning för personer med en önskan att lyckas. Bénédict School är en av Schweiz största privata utbildningsorganisationer och undervisar årligen mer än 15.000 heltid och deltidstudenter. Du och dina kamrater lär dig av en dedikerad fakultet, som förutom sina akademiska uppgifter innehåller kunskaper och erfarenheter inom kulinariska och affärsområden. Detta säkerställer att det du lär dig i klassen är samtida och kan appliceras i verkliga situationer i en daglig catering eller livsmedelsservice miljö. Robert Gordon University, grundat 1881 i Aberdeen som college, blev dagens dynamiska och moderna universitet 1992 och har ett internationellt rykte för att ge högkvalitativ utbildning till mer än 13 000 studenter från grundutbildningen till doktorsexamen. nivå.
Syftet med programmet
BHMS BA i Culinary Arts-programmet är speciellt utformat för unga vuxna som vill utveckla en karriär inom gastronomi. Det gynnar också människor som vill ha den nödvändiga specialkunskapen när man överväger att öppna sin egen matlagning eller mataffär. Studenter med lämpliga kvalifikationer kan gå in i programmet under det tredje året. När studenterna går in i det tredje året borde de ha utvecklat en kärlek och passion för mat, vilket kommer att exemplifieras av deras engagemang för detta högt respekterade och mycket efterfrågade yrke. Ett tvärvetenskapligt utbud av capstone-moduler underlättar utvecklingen av både kreativitet i kulinariska koncept och kunskapen för att hantera en rad livsmedelsserviceoperationer.
Betald industriutbildning i Schweiz
Industriutbildning är en integrerad del av studieprogrammet vid BHMS och ger möjlighet att få betald arbetserfarenhet under karriärens tidiga skeden. Detta kommer att bli ovärderligt när man ansöker om den första övervaknings- eller ledningsställningen. Studenterna kommer att slutföra sin utbildning i ett hotell eller restaurangkök enligt deras talang. Framgångsrika studenter kan kunna ta på sig mer ansvar i sitt tredje år. Industrins utbildningslön i Schweiz, som förhandlas mellan arbetsgivarorganisationen och arbetstagarunionen, är för närvarande satt till minst 2 1616 CHF per månad brutto. Från denna lön måste eleverna betala för rum, styrelse och skatter. Den genomsnittliga nettoresultatet per månad varierar från 1 200 till 1 400 euro.
Ingångskrav
- Minst 17 år
- Avslutat gymnasiet examen (minst 11 år)
- Engelska språkkunskaper på en nivå som motsvarar IELTS 5.0
Kursinnehåll
* Direkt deltagande studenter kommer att ta ytterligare europeiska matkurser praktiska klasser och tyska kurser för att stödja och förbereda dem för praktik i Switzerlan
d