Keystone logo
B.H.M.S. Business & Hotel Management School

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

B.H.M.S. Business & Hotel Management School

Introduktion

Välkommen till BHMS, Business and Hotel Management School!

BHMS är en av världens ledande gästskolor, belägen i hjärtat av Lucerne, en livlig och vacker stad i Schweiz.

BHMS schweiziska utbildningskonceptet

De fyra "pelarna" på BHMS är utbildning, praktik, personlig utveckling och internationell karriärplacering. Varje pelare spelar en nyckelroll i vårt uppdrag att tillhandahålla den växande globala gästfrihets- och servicehanteringsindustrin med kvalitativa medarbetare, som är angelägna om att visa sin ledningspotential.

Kvalitetsvetenskaplig utbildning, som första pelaren, ger studenterna den akademiska och teoretiska kunskapen. Praktik, som andra pelaren, låter eleverna tillämpa kunskapen i praktiken på jobbet. Personlig och professionell utveckling, den tredje och viktigaste pelaren, ger studenterna mjuka och sociala färdigheter och disciplin som motiverar studenter, vägleder dem, stärker dem och driver dem till slut för att lyckas.

Det framgångsrika resultatet av alla tre pelarna leder till den fjärde pelaren, en framgångsrik karriärplacering. BHMS har sitt eget placeringsbolag «Masterwork» som hjälper alla akademiker att få sin första internationella karriärposition.

68058_rsz_67965_cns_bhms_001-schooldescription.jpg

Vad gör oss speciella

Fast Track British BA-examen:

BHMS Business

Praktisk brittisk MBA Dual Degree:

BHMS Business

Överförbara färdigheter:

Överförbara färdigheter är färdigheter och förmågor som är relevanta och användbara över olika delar av livet: socialt, professionellt och i skolan. Teamwork, ledarskap, personlig motivation, organisation, tidshantering, lyssnande, skriftlig och verbal kommunikation samt informationsteknik finns i DNA i BHMS utbildningssystem.

Unikt 5 veckors terminsystem:

På BHMS Business

I hjärtat av Lucerne City:

BHMS Business

Garanterad praktik

68059_rsz_67966_lucernelandscape.jpg

Platser

  • Lucerne

    Gütschstrasse 2-6 CH-6003 Luzern Switzerland, CH-6003, Lucerne

Frågor