Keystone logo
The American University of Rome

The American University of Rome

The American University of Rome

Introduktion

Amerikanska universitetet i Rom (AUR) är ett av de äldsta examensbevisande amerikanska universiteten i Italien. Studenter erhåller en ackrediterad amerikansk kandidatexamen efter avslutad akademisk program (vanligtvis fyra år i varaktighet.) USAs kandidatexamen examen är universellt erkänd som en standard för framgång för högre utbildning.


AUR använder Rom som sitt klassrum och Italien och Europa som ovärderliga resurser. Amerikanska universitetet i Rom förbereder eleverna att leva och arbeta över kulturer genom sina praktiska tvärvetenskapliga akademiker, möjligheter att lära sig genom resor och praktikplatser, och dess multikulturella fakultet och personal. Studenter väljer mellan åtta kandidatexamen:

Instruktionen är på engelska . Studenter vars engelska kunskaper behöver utvecklas kan ansöka om Intensive Academic English Language Course för att dra nytta av en fullständig akademisk läroplan vid The American University of Rome . Genom detta program utvecklar studenterna talande, lyssnande, läs- och skrivförmåga på engelska samtidigt som de väljer utvalda kreditbaserade generella utbildningskurser på AUR.

Inträdet är konkurrenskraftig. AUR lockar studenter från över 40 länder och erbjuder sina studerande studera utomlands destinationer som: Kina, Ecuador, England, Grekland, Spanien och de finaste universiteten i USA. Ansökan accepteras på rullande basis och studenterna väljs utan hänsyn till ålder, ras, kön, trosbekännelse, nationellt eller etniskt ursprung eller handikapp.

Avancerad status kan beviljas för akademiska krediter som erhålls vid institutioner utanför USA: s universitetssystem. Kandidater med behörighetsuppgifter som italiensk Maturità, Internationella Baccalaureat, Brittiska GCSE A-nivåer och andra motsvarande program utvärderas och avancerade krediter beviljas på grundval av utvärdering.

I de flesta fall får högskolans första år (motsvarande 30 semesterkrediter) beviljas. Om AUR- antagningskontoret bestämmer att en elev annars är helt akademiskt kvalificerad men att engelska språkkunskaper kan hämma i början av en framgångsrik akademisk erfarenhet, kan en personlig akademisk semester eller ett år vid AUR krävas.

Det amerikanska universitetet i Rom är engagerat i att hjälpa elevernas ekonomiska behov genom att erbjuda olika akademiska stipendier och studenterassistentstillinger till kvalificerade studenter.

Efter avslutad examen går de flesta AUR- kandidater vidare för att fortsätta sin utbildning eller väljer att omedelbart komma in på arbetsplatsen. Av de studenter som väljer att komma in på arbetsplatsen efter examen, har 86% anställning på mindre än ett år (från och med september 2010 rapporteras formellt och offentligt till ackrediteringsrådet för oberoende högskolor och skolor (ACICS).

AUR är ackrediterad och / eller erkänd av: Middle States Commission on Higher Education (USA), USA: s utbildningsdepartement, utbildningsdepartementet i delstaten Delaware, Rom Tribunal och italienska utbildningsministeriet.

Platser

 • Rome

  The American University of Rome Via Pietro Roselli 4 I-00153 Rome , , Rome

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor