Keystone logo
Atlantic University College

Atlantic University College

Atlantic University College

Introduktion

Atlantic University College är en ideell institution för högre utbildning specialiserad på digital konst och vetenskap, grundad 1983, produkten

om en dröm av överste Ramón Barquín och doktor Teresa de Dios Unanue. Det började sin verksamhet i Guaynabo, där det inte fanns någon universitetsinstitution, 1984, med 125 studenter och det ligger i stadens centrum.

Det är den första institutionen för högre utbildning som etablerades i denna kommun, under namnet Atlantic College, som senare utvecklades till Atlantic University

College 2011. Det har fått Emmy® och Telly Awards för sina animerade produktioner.

Det godkändes av rådet för högre utbildning att påbörja verksamheten med associerade examen och examen 1983, senare, 2001, beviljades det att erbjuda forskarutbildning.

I takt med att utbildningsmöjligheterna har vuxit har Atlantic University College vuxit med dem och erbjuder sina studenter en personlig affektiv miljö, vilket också gör att de kan utvecklas holistiskt som individer. Det är medvetet om sitt åtagande att erbjuda en utbildning som uppmuntrar högklassighet inom vart och ett av sina undervisningsområden inom digital konst och vetenskap, där den framgångsrikt har positionerat sig och på alla andra tillväxtmarknader inom och utanför vårt land. Land.

De akademiska erbjudandena är i enlighet med den institutionella filosofin baserad på principerna om tillgänglighet för alla människor och anpassningsbarhet till samhällets behov och i harmoni med kraven från den humanistiska, vetenskapliga och tekniska kunskap som är nödvändig för en konkurrenskraftig individ i ett samhälle. globalt, inom digital konst och vetenskap.

Medlen som mottagits av institutionen har gjort det möjligt för utvecklingen av 28 högteknologiska laboratorier att delta i den typ av akademiska erbjudanden som den erbjuder och att stödja undervisnings-lärandeprocessen i enlighet med dess institutionella uppdrag.

Platser

  • Guaynabo

    Calle George L Colton,9, 00969, Guaynabo

    Frågor