Keystone logo
Arkansas Tech University

Arkansas Tech University

Arkansas Tech University

Introduktion

Välkommen till Arkansas Tech University

Tech är tillägnad studentens framgång, tillgång och excellens som en mottaglig campusgemenskap som ger möjligheter till progressiv intellektuell utveckling och samhällsengagemang. Teknik inspirerar och bemyndigar medlemmar i samhället att uppnå sina mål samtidigt som de strävar efter att förbättra Arkansas, nationen och världen.

Grundades 1909, Arkansas Tech University Är rik på historia och är nu ett av de snabbast växande universiteten i staten. Tech är ett bra universitet i ett bra läge. För mer snabba fakta om Tech, kolla in Tech-At-A-Glance eller ta en campus tour och vi kommer att bevisa att vi erbjuder världsklass instruktioner, enastående faciliteter, studentens första fokus och ett stort värde.

Tech ger en campus liten nog för individuell uppmärksamhet, men tillräckligt stor för en högkvalitativ utbildning. När du anser att vår examen är bland de högsta i staten, regionen och nationen, är den tydliga Tech bara rätt storlek.

Här på Tech strävar vi efter att hjälpa våra studenter på alla möjliga sätt. Våra kontor för antagning och ekonomiskt stöd är redo att hjälpa dig att gå med på vårt universitet. Tech har även ett kontor tillägnad våra internationella studenter.

Vi vill hjälpa dig att få ut det mesta av din högskolupplevelse. För mer information om Tech, var god att komma med oss ​​för en Campus Tour, besök våra Prospective Students FAQ eller kontakta vår Admission Office.

Vår mission

Arkansas Tech University är tillägnad student framgång, tillgång och excellens som en mottaglig campus community ger möjligheter till progressiv intellektuell utveckling och samhällsengagemang. Teknik inspirerar och bemyndigar medlemmar i samhället att uppnå sina mål samtidigt som de strävar efter att förbättra Arkansas, nationen och världen.

Arkansas Tech av siffrorna

Hur tar Tech Rate?

 • Genomsnittliga freshmen ACT-poäng har rankat över nationella och statliga medelvärden för 21 år i följd
 • Den genomsnittliga ACT-poängen för nybörjarklassen 2015 är 22.05
 • Mest prisvärda alternativ bland de fem största universiteten i staten
 • Tech erbjuder mer än 120 studentorganisationer

Student kropp

 • Fall 2015 var det 17: e året i följd av rekordinspelning

Fakulteten

 • Över 400 fakultetsmedlemmar
hr-infographic01
hr-infographic02
hr-infographic03

Campus funktioner

  Stipendier och finansiering

  BeloppAnsökningstiden
  International Excellence Scholarship9,000 USDMarch 31, 2022
  International Baccalaureate Scholarship5,100 USDMarch 31, 2022

  Antagningskrav för programmet

  Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

  Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

  Platser

  • Russellville

   West O Street,215, 72801, Russellville

   Frågor