Keystone logo
© photo courtesy of Arden UK
Arden UK

Arden UK

Arden UK

Introduktion

På Arden University tror vi att alla, överallt, har rätt att få de livs- och karriärfördelar som högre utbildning kan ge. Vi är dedikerade till att göra universitetsupplevelsen bekväm och tillgänglig för ambitiösa och motiverade människor som dig, vilket är anledningen till att vi är det snabbast växande universitetet i Storbritannien*.

Vårt uppdrag är att koppla vuxna elever som du med studiemöjligheter på högre utbildning som ger dig de verktyg du behöver för att uppfylla dina karriär- och livsmål. Vi utmanar konventionella uppfattningar om examensstudier genom att tillhandahålla flexibla yrkeskurser med scheman och inlärningsalternativ som passar dina livsåtaganden.

Arden University har sju moderna studiecentra över hela Storbritannien i några av landets mest mångsidiga och blomstrande städer, inklusive London, Birmingham, Leeds och Manchester.

År 2024 rankade CEO Magazine vår Executive MBA som den bästa i sin klass i Storbritannien och bland de tio bästa Executive MBA globalt. Vår standard MBA röstades också till bland de tio bästa MBA-kurserna i Europa och nummer 2 i Storbritannien . CEO Magazine rankar MBA årligen baserat på kriterier inklusive fakultetens kvalitet, internationell mångfald, ackreditering och internationell exponering.

*Fler förstaårsstudenter i Storbritannien 2015-2021 än något annat universitet (HESA-data)

235834_Arden_badges.png

ackrediteringar

Många av våra program är ackrediterade av internationellt erkända yrkesorgan, vilket säkerställer höga kvalitetskrav och ger tillgång till ytterligare resurser för din karriärframgång.

accredited online degree bachelor's master's distance learning

Varför studera med Arden?

Studera en modern examen i Storbritannien

Att studera med Arden i Storbritannien erbjuder ett modernt sätt att lära sig som ger dig fördelarna med campuslivet tillsammans med flexibiliteten att anpassa dina studier kring dina andra livsåtaganden. Du kommer att spendera två dagar i veckan på att delta i föreläsningar på ditt valda studiecenter i Storbritannien, vilket ger dig friheten att välja när och var du ska genomföra resten av din självstyrda onlinestudie.

Fokusera på anställbarhet

Alla våra program är utformade med din karriär i åtanke. Våra handledare är investerade i din framgång både i och utanför våra kurser, och våra program inkluderar möjligheter att tillämpa praktiska färdigheter i individuella moduler och slutföra ett oberoende forskningsprojekt. Som Arden-student kan du dra nytta av resurserna i vår dedikerade karriärportal:

 • CV-byggare
 • Intervju simulator
 • Global sökmotor för jobb
 • Arbetsgivarråd
 • Bonuskurser i affärskunskaper

Tillämpade färdigheter

När du tar examen med din examen från Arden University kommer du:

 • Har visat din förmåga att lära och lösa problem inom ditt fokusområde
 • Ha en djupgående förståelse för ditt ämne
 • Kunna fatta ett beslut om hur du ska hantera din karriärplanering som ett resultat av dina moduler
 • Har överförbara färdigheter som maximerar din anställningsbarhet och karriärpotential

Studieresurser till hands

 • Tusentals noggrant handplockade böcker och tidskrifter tillgängliga i vårt onlinebibliotek
 • Lätt nedladdningsbart material
 • Tillgänglig på alla enheter, även offline
 • Studieinnehåll i din egen takt

184044_manservice700.jpg

Campus funktioner

  Antagningar

  Platser

  • Coventry

   Coventry, Storbritannien

   Program

   Frågor