Keystone logo
Aquinas College

Aquinas College

Aquinas College

Introduktion

Hem

Aquinas CollegeGer en inkluderande utbildningsgemenskap rotad i den katolska och Dominikanska tradition, en liberal arts utbildning med ett globalt perspektiv, betonar karriär förberedelse fokuserar på ledarskap och tjänande, och främjar ett engagemang för livslångt lärande tillägnad strävan efter sanning och den gemensamma Bra.

Ta en virtuell rundtur på vår campus genom att klicka här

Vår vision

Aquinas College är erkänd som den exceptionella katolska humaniorahögskola som förbereder individer för karriärer ledarskap och service för att utveckla en hållbar och rättvis global gemenskap.

Liberal Arts

utbildning Liberal Arts är omfattande utbildning, som syftar till att utveckla elever som trivs i alla dimensioner av livet. På Aquinas, medan eleverna får karriär förberedelse inom särskilda ämnen, är målet att vara lämplig för allt. En utbildning för hela människan som är bäst för hela livet, inte bara 9-5 arbetsdag, men förbereda dig för en ständigt föränderlig värld.

Vad kan det göra för mig?

 • Friheten av en liberal arts utbildning omfattar andlig frihet och främjar sätt att tänka och leva som gör det möjligt för eleverna att inse Guds syfte för dem i livet.
 • Genom att fokusera på hela människan, eleverna får en förståelse för hur man fyller viktiga roller i sin fritid, till exempel genom att vara en god vän, kyrka medlem, make, eller en positiv bidragsgivare till samhället.
 • Förvärva en bred, grundläggande utbildning, är studenter beredd för ett brett spektrum av karriärmöjligheter under hela livet.
 • Med en mindre storlek och mindre student / professor förhållande än större universitet, får du mer personlig uppmärksamhet, vara mer benägna att hänvisas till praktik och jobb och lära sig att främja djupare relationer.
resultat

Det finns många saker att vara stolt över i Aquino. Erkänd nationellt, och tilldelas för våra starka akademiska program, friidrott, framgång i hållbarhet och serviceansträngningar, och framför allt resultaten av våra studenter.

nationella Awards

 • Fira våra tydligt katolska och Dominikanska rötter, var Aquino tilldelades en topp 50 katolska College (2015 betyg Best katolska Högskolor och universitet).
 • Aquinas rankades också # 3 Bästvärdet Midwestern School (2017 US News & World Report)
 • # 41 Bästa Midwestern Regional University (2016 CollegeChoice.net 2016 betyg).

Student framgång

Det finns en mängd olika möjligheter för våra studenter att utforska sina intressen. Antingen genom att studera bort, utför grund forskning, eller driva en praktik, finns det något för alla.

 • Aquinas har en extremt hög placering hastighet, där 90% av våra 2014 studenter var antingen anställd eller i forskarskolor inom sex månader efter examen.
 • Praktik partners som Amway, Disney, Steelcase, Spectrum Health, Grand Rapids Art Museum, Van Andel Research Institute och Detroit Tigers och många fler!
 • Aquinas rankas i topp 3 procent av alla bokföringsprogram i landet som bygger på 2014 CPA Exam genomströmningen.
 • Vi har nästan en acceptans på 70% i läkarutbildningen, och trivs med samarbetet med MSU College of Human Medicine Tidig Assurance Program.
 • 100% av de utexaminerade i omvårdnad och kemi används inom 6 månader efter examen.
 • Utbildning studenter passerar Michigan test för lärare certifiering i en takt på 92,4%.
 • Våra studenter har en acceptans 90% i Physical assistent, Sjukgymnastik och Dental program.
studenter

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

 • Grand Rapids

  1700 Fulton St. E , 49506-1801, Grand Rapids

Frågor