Keystone logo
Apollon Hochschule

Apollon Hochschule

Apollon Hochschule

Introduktion

Sedan starten 2005, har blivit nationellt erkända APOLLON University of Health Economics på distans (ungkarl, mästare och certifikat kurser) Specialiserade för vårdsektorn. Den prisbelönta universitet baserad på Bremen hör till den kraftfulla Klett grupp, Som också omfattar Euro-FH tillhör. den unga universitet ser fram emot flera utmärkelser som "mest populära Fernhochschule" och "korrespondens under året 2014". om 400 Bachelor- och master utexaminerade har antagits, och stigande. För närvarande finns det cirka 2500 studenter på Fernhochschule inskrivna. Vuxenutbildning är viktig för oss! Inte bara kompletta kurser erbjudanden APOLLON Hochschule vidare, men individuella utbildningar i form av vår certifikat kurser, Välj från nio ungkarl- och Masterprogram såväl som 31 certifikat kurserSom övervakas av tre olika fakulteter. För detaljerad information om våra tjänster och ansökningsprocessen ger vi dig gärna. vid APOLLON Hochschule Du kan kvalificera aktuell och på akademisk nivå: En beprövad kombination av när som helst, var som helst studera material kan du börja utan skolan en flexibel fjärr studerar vid sidan av sin anställning och även en studie. Deras närvaro är därför inte som i andra universitet krävs i varje kurs, eftersom vi har bara några klassrummet sessioner. Utgångspunkten för stiftelsen var ett akut behov inom industrin att akademiska hälsoansvariga.

FIBAA ackrediterad Universitetet är öppen för dig ett kompetenscentrum för sjukvården, som kännetecknas av konstant kunskapsöverföring från forskning med industrin. Kvaliteten på kurserna FIBAA testade och bekräftade: Nästan alla kandidat och masterprogram i APOLLON University FIBAA ackrediterade. En framgångsrik Ackrediteringen är ett bevis på kvalitet och visar dig säker på att den akademiska nivån, den professionella relevans och marknadsacceptans ges kurserna.

Ditt universitet som ett utmärkt val för vuxenutbildning Att du gå fel med en studie på APOLLON Hochschule ingenting, ser du inte bara staten erkännande av kurser och godkännas av den federala byrån för distansundervisning (ZFU), men också många utmärkelser: För närvarande universitetet är, enligt portalen FernstudiumCheck.de för tredje gången i rad populära Fernhochschule Tyskland. Med tanke på Bachelor of Science Nursing Management har pekats ut i publiken rösta Forum distans för "korrespondens under året 2014". Även under de senaste åren, har själva universitetet, studenter och lärare som redan fått många utmärkelser för sina insatser. Bland Katrin Scherer, som under 2010 hedrades med titeln "Remote elev of the year" Industry Forum distans för sina prestationer.

Under våren 2013 Fernhochschule glad du tre utmärkelser: Först fick de studiepris distansutbildning i kategorin "Publiceringsår" för boken "distansutbildning multimedia och mobil" av Andrea Feddersen, som publiceras av APOLLON University Press. För det andra var Professor Viviane Scherenberg, dekanus APOLLON University, för "Tutor of the Year" valt. Dessutom har studenter från Apollon University delades Unikosmos Marketing Award.

Så vi upprepade gånger bekräftat att vår studie koncept passar våra mest arbets studenter och vi är APOLLON Hochschule i vuxenutbildningen på rätt spår. Vårt urval av händelser är stor och vi är glada, men se studien lämpar sig för dig eller rätt utbildning!

Platser

  • Germany Online

    Germany Online, Tyskland

Frågor