Keystone logo
American University in the Emirates Kandidatexamen i företagsekonomi - Redovisning
American University in the Emirates

Kandidatexamen i företagsekonomi - Redovisning

Dubai, Förenade arabemiraten

8 Semesters

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

AED 21 000 / per semester

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Planera framtiden för varje företag

Bokföring är det mest eftertraktade intresseområdet för många akademiker. Detta är utmanande, eftersom man lär sig att ligga rätt på de finansiella marknaderna; programmet gör det möjligt att genomföra analyser och observera förbättringar av finansiella situationer. Framför allt är akademiker med redovisningskvalifikationer riktmärket för framgång för alla företag.

Det är absolut nödvändigt att veta att denna examen öppnar dörrar för att få prestigefyllda kvalifikationer och praktik som auktoriserad revisor eller auktoriserad revisor.

Under de senaste två decennierna har globaliseringsfenomenet sett tillväxt av nätverk, både i den privata och offentliga sektorn. Detta har oerhört upplevt lämpliga medel för skattehantering på mikro- och makronivå. Således uppmuntrar fönstret av möjligheter nyutexaminerade att lära sig och öva på skattehantering, budgetfördelning, kostnadseffektivitet, investeringar och ekonomiska möjligheter och många andra alternativ. Detta är ett mångsidigt område som kan länka till alla discipliner för en blivande medarbetare med en solid grund för redovisningskunskap.

Ackreditering

I fortsättningen av College of Business Administration (COBA) -insatser för att uppmuntra studenterna att utöva yrkesbevis som utmärker dem på marknaden och förbättrar deras anställbarhet har College of Business Administration (COBA) samarbetat med Institute of Management Accountants (IMA) för att få Certified Management Accountant (CMA) stipendier för sina studenter. Mottagare av CMA -stipendierna kommer att få ett omfattande paket med förmåner, så att de kan studera för och ta CMA -tentamen utan kostnad. Fördelarna inkluderar:

 • IMA -medlemskap i upp till 3 år medan CMA -examen slutförs
 • Inträdesavgift till CMA -programmet
 • Exam Support Package - ett utvärderingsverktyg som kan hjälpa till att bedöma innehållet som omfattas av CMA -tentamen
 • Registreringsavgifter för det första försöket för båda delarna av CMA -tentamen
 • Wiley CMA utmärker online testbankens åtkomst i upp till 2 år för båda CMA -examensdelarna (Detta är ett nytt initiativ för studenter i Mellanöstern -regionen)

American University in the Emirates är ackrediterat av UAE: s utbildningsministerium

Antagningar

Stipendier och finansiering

Läroplan

Programresultat

Studieavgift för programmet

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • B.B.A. in Accounting
  • Harrisonburg, Amerikas förenta stater
 • B.Sc. Honours In Business Accounting
  • Dubai, Förenade arabemiraten
 • Kandidatexamen i företagsekonomi i redovisning
  • Abilene, Amerikas förenta stater