Keystone logo
Alice Lloyd College

Alice Lloyd College

Alice Lloyd College

Introduktion

Alice Lloyd College bor i hjärtat av Appalachia och har över hundra års historia. Alice Lloyd College uppgift att utbilda bergsfolk för ledarpositioner genom att göra en Alice Lloyd College utbildning tillgänglig för kvalificerade bergstudenter oavsett deras ekonomiska situation. Erbjuder ett högkvalitativt akademiskt program som betonar den liberala konsten; Främja arbetsetiken genom ett självhjälpsprogram för studenter där alla heltidsstudenter deltar; Tillhandahålla en atmosfär där kristna värden upprätthålls, uppmuntra höga personliga standarder och utveckling av karaktär; Att tjäna samhället och regionen genom lämpliga uppsökande program som använder bergsmänniskor som hjälper bergsmänniskor; Att hjälpa förtjänade studenter att få avancerade studier utöver deras program på Alice Lloyd; Producerar ledare för Appalachia som har höga moraliska och etiska värderingar, en attityd av självförtroende och en känsla av service till andra.

Studenter uppmuntras att utveckla kristenbaserad moral vid ALC och lär sig The Purpose Road Philosophy. Dessutom måste studenterna genomföra kurser i ledarskap innan de examen från ALC .

Studenterna får flera volontärmöjligheter och kan välja att delta i vårt program för ledarskapsutbildning för att främja deras engagemang för att tjäna andra.

Alice Lloyd College är ackrediterad av Commission on Colleges of the Southern Association of Colleges and Schools (SACS) för att tilldela kandidatexamen och kandidatexamen.

Platser

Platser
  • Pippa Passes

    Purpose Road,100, 41844, Pippa Passes

    Frågor