Keystone logo
Alfred University

Alfred University

Alfred University

Introduktion

Om oss

Belyser vägen för studenter sedan 1836

Vi har alltid varit pionjärer. Vårt obesvarade engagemang för självständig tanke, akademisk rigor, kreativitet och samhället har gjort oss till en pedagogisk ledare sedan 1836.

Alfred University Magic

 • 97% ERFATTAS FINANSIELLT STÖD

Nästan hela vår studentkår får någon form av ekonomiskt stöd - främst stipendier och stipendier.

 • 98% SUCCESS RATE

Inom ett år efter examen landar 98% av våra studenter jobb eller är inskrivna på grundskolan.

 • 13: 1 STUDENT / FAKULTIVRATIO

Små klassstorlekar innebär individuell uppmärksamhet - och fler möjligheter till tillväxt.

Alfred Advantage

På Alfred University , kommer du inte spendera all din tid bakom ett skrivbord. Vår läroplan är utformad kring erfarenhetsinlärning, vilket innebär att du får så mycket praktisk inlärning som möjligt. Beroende på din major hittar du möjligheter att vara på fältet, studion, labbet, klassrummet eller engagera sig i simulerade scenarier som ger dig en konkurrensfördel när du går in i arbetskraften eller leder till grundskolan. Du lär dig begreppen och applicerar dem aktivt genom projekt, fältresor, besök på webbplatsen, praktikplatser och interaktioner med professionella inom området.

Vårdande gemenskapen

Vår fakultet och personal respekteras inte bara för deras kunskaper och färdigheter utan också för att de bryr sig om dig som individ. De tjänar som sanna mentorer, som erbjuder personlig uppmärksamhet genom små klassstorlekar, en studentfakultetskvot på 13: 1, och genom att arbeta nära dig som rådgivare. De tar dig tid att välkomna dig till AU-samhället, se till att du växer som ledare och lärare och hjälper dig att ansluta dig till alumni och andra experter.

Global erfarenhet

Världen är verkligen en liten plats, och på Alfred University värdesätter vi mångfald. Våra studenter ger rik erfarenhet som sträcker sig över kontinenter, länder och stater. Vi värdesätter mångfald eftersom det inte bara hjälper dig att förstå världen bättre, det hjälper dig att förstå dig själv och hur du passar in i det globala samhället. Bli involverad i de många mångkulturella och internationella programmen på campus, och du kommer att se hur lätt det är att få vänner från hela världen.

Vårt uppdrag

Syn

Alfred University kommer att vara en innovativ ledare inom leverans av akademisk excellens och varaktigt pedagogiskt värde, förbereda alla studenter för framgång i sina studier och hela livet.

Uppdrag

Alfred University uppdrag är att ge utmärkt kvalitet och varaktigt värde genom akademisk och samkursprogrammering som är både intellektuellt utmanande och praktiskt relevant. Vi är kulturellt olika och studentcentrerade och syftar till att tjäna en ständigt föränderlig studentpopulation. Vi söker studenter med önskan och engagemang att göra bra för sig själva och för deras större samhällen. Således förbereder vi våra elever med kunskaper, färdigheter och livsvanor som gör det möjligt för dem att lyckas och leva liv för kontinuerlig personlig tillväxt och service till andra. Dessa resultat uppnås genom ett engagemang från hela Alfred University samhället, till undervisning och forskning, strävan efter vetenskaplig och teknisk expertis, konstnärlig kreativitet och humanistisk inlärning.

värden

På Alfred University värdesätter vi:

 • En läromiljö som främjar en öppen utbyte av idéer, kritiskt tänkande, global medvetenhet, tekniskt läskunnighet, intellektuell ärlighet och engagemang från samhället.

 • En arbetsmiljö som främjar öppen kommunikation, erkännande av prestation och utveckling av personlig potential.

 • Forskning och stipendium som främjar kunskapens gränser, bidrar till forskarutbildning och grundutbildning, och visar kreativitet inom alla försöksområden.

 • Mångfald i människor och kulturer, idéer och stipendium;

 • En campus som är säker, attraktiv och främjar hälsa och välbefinnande.

 • Ett omsorgsfullt samhälle som respekterar varje individ, främjar intellektuell nyfikenhet och tillväxt, främjar och modellerar gott medborgarskap och uppmuntrar upplyst ledarskap.

Vad experterna säger

Gå utöver de blanka broschyrer och läs vad externa experter säger. Du kommer att upptäcka att experterna är överens: Alfred University är ett bra ställe för dig!

Bästa högskolans recensioner rankades Alfred University i "Top 50 Best Small Colleges 2017-2018," citerar "... med utexaminerade undersökta med en otrolig 98 procent karriär utfallshastighet, är det inte svårt att se varför Alfred är en toppskola."

AU-poängen var i nivå med eller bättre än NYU, SUNY ESF, NC-staten, Buff State, SUNY Geneseo, Auburn, Loyola och Saint John Fisher i Brookings Institutionens "mervärde" -bedömning av cirka 4 000 skolor rikstäckande.

Alfred University magisterexamen i keramikkonst (# 1) och glas / skulptur (# 9) toppar återigen den nationella rankingslistan över liknande läroplaner, enligt US News

Forbes och Princeton Review inkluderar Alfred University i sina listor över de bästa skolorna i landet.

Alfred rankas i toppen av Niche 2018 Best Colleges i kategorier som "Bästa små högskolor i Amerika", "Top Private Universities in America" ​​och "Best Colleges in America."

Värdehögskolor betygsatt Alfred University # 16 i "Top 50 Best Pre-College Summer Program" för 2018, bland likesågorna av Yale, UCLA, Georgetown och Virginia Tech, baserat på kvalitet, pris och potential som våra sommarprogram ger till unga människor.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

 • Alfred

  Saxon Drive,1, 14802, Alfred

Frågor