Keystone logo
Qatar

Bästa universiteten för Bachelor Program i Qatar 2024

Antal institutioner: 4
  • Al Rayyan Municipality, Qatar

  Nordvästra Qatar-studenter, lärare, personal representerar nästan 60 nationaliteter. Våra akademiker går med i ett växande nätverk av kreativa, företagande nordvästra Qatar-alumner, liksom tiotusentals nordvästra alumner i ledarskap och kreativa roller runt om i världen.

  • Al Rayyan Municipality, Qatar

  I mer än ett sekel har Carnegie Mellon University utmanat nyfikna och passionerade att föreställa sig och leverera arbete som betyder något. Carnegie Mellon är ett privat, topprankat och globalt universitet och sätter sin egen kurs med program som inspirerar till kreativitet och samarbete.

  • Doha, Qatar

  Som en del av en betydande nationell investering i mänsklig utveckling och delvis uppfyllande av de utbildningsmål som anges i Qatars nationella vision 2030, inrättade utbildningsministeriet i Qatar delstaten Community College of Qatar (CCQ). Syftet med CCQ är att tillhandahålla ett varierat utbud av utbildningsmöjligheter som inkluderar: 2-åriga akademiska program som förbereder studenter för överföring till fyraåriga universitet, 2 + 2 akademiska program samt 2-åriga karriärinriktade program för att möta landets kritisk arbetskraft och arbetskraftsbehov.

  • Doha, Qatar

  Georgetown University i Qatar (GU-Q) är en extra plats för Georgetown University, baserat i Education City i Doha. Universitetet erbjuder ett fyraårigt grundutbildningsprogram i internationella frågor som leder till kandidatexamen i utländsk tjänst (BSFS). Studenter har möjlighet att välja en av fyra majors och en av tre certifikat.