We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Oman

Bästa universiteten för Bachelor Program i Oman 2024

Antal institutioner: 8
  • Muscat, Oman

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Seeb, Oman

  College of Engineering, tidigare känt som Caledonian College Of Engineering , grundades 1996. Den första privata ingenjörskolan i Sultanatet Oman. Det erbjuder grundutbildning (UG) och magisterexamen i teknik som överensstämmer med internationella standarder och UG-program är ackrediterade av IET (UK) och CIOB (UK); institutionen är ackrediterad av OAAA (Oman)

  • Sohar, Oman

  College of Applied Sciences - Sohar är en av de sex högskolorna under ministeriet för högre utbildning, som grundades 1990 och ligger i staden Sohar i Governorate of North Albatinah. Högskolornas vision ligger i att spela en viktig roll för att presentera Oman för världen som en utvecklingsland som reflekteras i att bidra till området tillämpad vetenskap och i utvecklingen av kunskapssamhället till vad som bekräftar de omanska kulturella normerna.

  • Muscat, Oman

  Scientific College of Design är en privat konst- och designinstitution för högre utbildning i Muscat, Sultanatet Oman. Kollegiet inrättades genom ett ministerdekret och reglerades av ministeriet för högre utbildning och inledde officiellt sina akademiska program och tjänster i oktober 2004. Högskolan styrs av en förvaltningsstyrelse, ledd av generaldirektoratet för privata universitet och högskolor.

  • Sohar Port, Oman

  International Maritime College Oman (IMCO) är en unik högskola i Oman, GCC-länderna och bortom. IMCO grundades den 24 april 2005 och ägs av regeringen i Oman (ASYAD).

  • Sur, Oman

  Sur University College (SUC) grundades 2001 efter godkännande av rådet för högre utbildning, ordernummer MHE / MO / 2001/3/211. Kollegiet har också registrerat sig som ett aktiebolag (LLC) i Oman Trading & Industry of Chamber under en utmärkt kategori med det kommersiella rekordnumret: 4/10194/4. Det är ett av företaget under Mubarak Bahwan Groups of Companies.

  • Muscat, Oman

  Här vet vi att dina möjligheter inom turist- och hotellbranschen är oändliga. Vår roll är att hjälpa dig att förverkliga dem. Oavsett om du letar efter en kort kurs för att förbättra din professionella utveckling, en utbildad examen eller chansen att studera för en kandidatexamen, hittar du rätt möjlighet som uppfyller dina behov och avfyrar din fantasi.

  • Muscat, Oman

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...