Keystone logo
Malaysia

Bästa universiteten för Bachelor Program i Malaysia 2024

Antal institutioner: 118
  • Petaling Jaya, Malaysia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kuala Lumpur, Malaysia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kuala Lumpur, Malaysia

  Sedan starten 1983 grundades Methodist College Kuala Lumpur (MCKL) av Methodist Council of Education. Vårt campus är strategiskt etablerat i hjärtat av Kuala Lumpur.

  • Petaling Jaya, Malaysia

  Välkommen till Sunway University, ett av Malaysias ledande privata universitet som är en strikt icke-vinstdrivande institution och dedikerad till högkvalitativ utbildning, att stödja företag och att bedriva forskning fokuserad på viktiga globala problem. Universitetet har ett 5-stjärnigt betyg "utmärkt" av den malaysiska regeringen (i den senaste Setara-bedömningsövningen), och är ett av bara elva universitet i Malaysia som har tilldelats den speciella statusen "Premier Digital Technology University". Vi har utvecklat nära samarbeten med många ledande internationella universitet, inklusive Harvard University och universiteten i Oxford och Cambridge. Några professorer från de sistnämnda har framstående besöksmöten och ger då och då föreläsningar för vårt universitet och det bredare Sunway City-samhället genom vår Jeffrey Cheah Distinguished Speakers-serie av offentliga föreläsningar. Dessa är uppkallade efter grundaren av Sunway City och universitetet, Tan Sri Jeffrey Cheah, som också är ordförande för Sunway Group, ett av Malaysias ledande industrikonglomerat och utvecklare av Sunway City. Vi har en mycket nära relation med Lancaster University i Storbritannien, vilket gör det möjligt för våra studenter på många program att även kvalificera sig för Lancaster-grader.

  • Sharjah, Förenade arabemiraten
  • Oman Online, Oman
  • + 7 Mer

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Shah Alam, Malaysia

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Nilai, Malaysia

  PJ Healthcare University College (KPJUC) (tidigare känt som PNC International College of Nursing and Health Sciences) är ett dotterbolag till KPJ Healthcare Berhad, en viktig privat leverantör av vårdtjänster. KPJUC grundades den 1 april 1991 och har varit rätt från början, en progressiv och entreprenörsk institution för högre utbildning med en internationell vision som placerar studenterna i kärnan i allt det gör.

  • Petaling Jaya, Malaysia

  Vår resa som Kolej Swasta Bandar Utama (KSBU) började 1990 i 6 enheter med 4 våningar butiker i Damansara Uptown, Damansara Utama, Petaling Jaya i väntan på att vårt specialbyggda permanenta campus i Bandar Utama, ett nytt och framgångsrik blandad utvecklingsstad i Petaling Jaya. Efter att ha flyttat till vårt permanenta campus bytte KBU namn till KBU International College. 2015 höjdes vi till högskolan och döptes om till First City University College (First City UC).

  • Ipoh, Malaysia

  Vi tror att individer besitter talanger såväl som skicklighet och om de vårdas, utbildas och utbildas genom en öppen överföring av kunskap från vilken kultur eller civilisation som helst i världen kommer att kunna spela en roll för att utveckla sig själva, samhället och nationen. Baserat på denna filosofi strävar vi efter att producera professionella och semi-professionella akademiker med akademisk excellens, höga etiska och moraliska värderingar.

  • Alor Gajah, Malaysia

  Logotypen Kolej Universiti Agrosains (UCAM) är inspirerad av tre (3) blad som symboliserar mognad. Ett intervall på tre (3) färger är vanligtvis en progressiv förändring i utvecklingsprocessen.

  • Kampung Kuala Muda, Malaysia

  Som en nischhögskola är MERITUS unika tillvägagångssätt för utbildning att erbjuda en praktisk och effektiv blandning av traditionellt, modernt och erfarenhetsmässigt lärande för att säkerställa framgång. Till skillnad från andra högskolor som bara fokuserar på akademikerna, är MERITUS engagerad i att producera välavrundade akademiker, som kan möta kraven från dagens arbetsgivare, med goda framgångar och eftertraktade av topporganisationer efter examen.

  • Puchong, Malaysia

  MALAYSIA Binary University rankas som ett femstjärnigt (utmärkt) universitet av departementet för högre utbildning (MOHE) och är ett av de mest etablerade och respekterade universitet för utbildning, IT och entreprenörskap i Asien. Universitetet erbjuder överlägsna program på doktorand-, magister- och kandidatnivå som är internationellt erkända av Association of CommonWealth Universities (ACU, UK), International Association of Universities (IAU, France), NARIC (UK) och Malaysian Qualification Authority (MQA) .

  • Petaling Jaya, Malaysia

  Anden att ge har alltid varit inom våra murar. Vi förstår vikten av att förmedla kunskap till kommande generationer - precis som våra medgrundare först förmedlade sin bakningskunskap till lokalsamhället för över 40 år sedan, gör vi nu detsamma, och faktiskt mer, bakom en ansamling erfarenhet under årtiondena.

  • Ipoh, Malaysia

  Quest International University Perak (QIU) (DU021 (A)) är ett privat och omfattande forskningsstyrt universitet som är etablerat i den malaysiska delstaten Perak enligt Higher Educational Institutions Act 555. QIU inledde sin verksamhet 2011 och ägs av Global Integrated Training Associates Sdn Bhd (tidigare känd som Blair Education Services Sdn Bhd).

  • Kuantan, Malaysia

  I juli 2016 köpte Widad Business Group över Shahputra University College, och universitetet heter nu Widad University College (DKU015 (C)). Widad betyder kärlek, omtänksamhet och vänskap. Namnet bär egenskaperna hos önskan i ledarskap och självständighet.