Keystone logo
Libanon

Bästa universiteten för Bachelor Program i Libanon 2024

Antal institutioner: 10
  • Jdeideh, Libanon

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Beit El Chaar, Libanon

  Notre Dame University-Louaize (NDU), Libanons främsta ideella katolska institution för högre utbildning och det enda libanesiska universitetet som antar den amerikanska modellen för liberal konstutbildning, är glad att meddela att det har ackrediterats av New England Commission for Higher Utbildning (NECHE) tidigare känd som kommissionen för institutioner för högre utbildning (CIHE) från New England Association of Schools and Colleges, Inc. (NEASC).

  • Souq El Gharb, Libanon

  University Of Balamand en framåtblickande institution för högre utbildning och ger både forskare och akademiker möjlighet att ställa okonventionella frågor och tvärvetenskapliga gränser för att bevara tankefrihet och berika den interkulturella dialogen i Libanon och den arabiska världen.

  • Mount Lebanon Governorate, Libanon

  Skapandet av det Lebanese University var en idé som först nämndes i talet från den tidigare utrikesministern Hamid Frangieh under avslutningsceremonin för den tredje UNESCO-konferensen i Beirut som hölls den 11 december 1948, under vilken han sade: "Libanon hoppas att se skapandet av ett Lebanese University med andan av UNESCO "

  • Damour, Libanon

  Universitetets vägledande vision är att leda vägen för utbildningskvalitet, akademisk integritet och vetenskaplig forskning. MUBS har åtagit sig att skapa samvetsgranna världsledare som är exemplariska i sin moraliska, professionella och pedagogiska kompetens.

  • Mazraat El Daoudiyeh, Libanon

  Phoenicia University (PU) är en ideell, privat och icke-sektoriell officiellt licensierad institution för högre utbildning. Universitetet består av sex högskolor: arkitektur och design, konst och vetenskap, företag, teknik, juridik och statsvetenskap och folkhälsa. PU-campus ligger i distriktet Zahrani, i södra guvernementet i Libanon, bara 40 minuters bilresa från Beiruts internationella flygplats. PU anses för närvarande vara en av de snabbast växande lärosätena i landet.

  • Beirut, Libanon

  BAU har, sedan starten 1960, åtagit sig att erbjuda enastående utbildningsprogram och att tillhandahålla en omfamnande miljö för akademisk kreativitet och utveckling av ledarskapsförmåga genom att införa begreppet socialt ansvar, med respekt för mångfald och mångkulturell förståelse.

  • Ghobeiry, Libanon

  USAL erbjuder kvalitativ akademisk utbildning och främjar vetenskaplig forskning. Det stimulerar den intellektuella, vetenskapliga, sociala, kulturella och idrottspotentialen för studenter. Det bidrar till bildandet av en ung generation med vetenskap, erfarenhet, professionalism och etik. Dess akademiker är humana och vetenskapliga, kan anpassa sig till det moderna samhället och kvalificerade att använda sina färdigheter och talanger för att möta behoven på den lokala och den globala arbetsmarknaden.

  • Mechref, Libanon

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Lebanon Online, Libanon

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...