Keystone logo
Kina

Bästa universiteten för Bachelor Program i Kina 2024

Antal institutioner: 37
  • Hangzhou, Kina

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Shanghai, Kina

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Beijing, Kina

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Karlsruhe, Tyskland
  • Suzhou, Kina

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Yulin, Kina

  Yulin University (YLU) ligger i staden Yulin, utsedd till en av de berömda historiska och kulturella städerna i Kina samt en statlig bas av energiresurser och tung kemisk industri av statsrådet. Universitetet, direkt under Shaanxi provinsregering, erbjuder ett brett utbud av program, inklusive teknik, ledning, konst, vetenskap, agronomi och lag.

  • Beijing, Kina

  Beijing Information Science and Technology University (BISTU), en sammanslagning av dess två föregångare, Beijing Institute of Machinery (BIM, övervakad av det tidigare maskinindustriministeriet) och Beijing Institute of Information (BIT, övervakat av det tidigare ministeriet för elektronikindustrin) , är en institution med ett relativt komplett system av akademiska discipliner inom informationsvetenskap och teknik och stöds och övervakas huvudsakligen av Pekings kommun. Universitetet har nu fem campus, plus en ny campus under uppbyggnad som täcker ett område på över 800 tusen kvadratmeter i Shahe. Fas ett -konstruktionen av New Campus har i princip slutförts 2020.

  • Chengdu, Kina

  Chengdu University grundades officiellt med godkännande av Folkrepubliken Kinas utbildningsministerium 1978, men med historien om skolan i hundra år. Det är ett universitet som gemensamt grundats av Sichuanprovinsen och Chengdu City, och ett viktigt heltäckande universitet som stöds av Chengdu, en nationell centralstad. Det är platsen för idrottsbyn för Chengdu FIFU World University Games 2021.

  • Shenyang, Kina

  Shenyang Jianzhu University (det ursprungliga Shenyang Architecture and Civil Engineering Institute), som grundades 1948, är det enda omfattande universitetet med sin prioritet åt byggteknik och arkitektur samt tvärvetenskaplig utbildning som överlappar teknikvetenskap, industri, litteratur, administration, naturvetenskap, agronomi och lag i Liaoning-provinsen.

  • Shanghai, Kina

  Shanghai Business School (SBS), tidigare East China Branch of Tax Administration School of the Central Government, är en 60-årig skola under direkt regi av Shanghai kommunala regering. Shanghai Business School har hållit sig i linje med tiden och tagit fram nya idéer under de senaste sex decennierna och har examen tiotusentals välkvalificerade politiska och ekonomiska ledare på alla nivåer både hemma och utomlands.

  • Chengdu, Kina

  四川电影电视学院är en lärarkonsthögskola som kultiverar yrkesverksamma inom film- och tv-medier. Baserat i Sichuan och inför hela landet strävar det efter att kultivera den omfattande utvecklingen av moral, intelligens, kroppsövning, skönhet och arbete för filmen. och tv-medieindustrin och den lokala ekonomin och samhället. Tillämpade film- och tv-medie talanger som anpassar sig till omvandlingen och utvecklingen av branschen, har gedigna yrkeskunskaper och är fulla av innovationsanda. Skolan fokuserar på grundutbildning på heltid med hänsyn till ungdomsutbildningen och startar forskarutbildningen i rätt tid. Med fokus på konst, drama, film och tv, den samordnade utvecklingen av konst, litteratur, teknik, ekonomi och andra discipliner, med film- och tv-media som huvudfunktion, är engagerad i att bli en tillämpad disciplin med enastående fördelar, applikationsorienterad talang utbildning med distinkta egenskaper, och mottas väl av branschen. Ett högkvalitativt högskolan är tillfredsställt av folket.

  • Changsha, Kina

  Bangor College China (BCC) är en prestigefylld Joint School grundad av Bangor University (BU), i Wales, Storbritannien och Central South University of Forestry and Technology (CSUFT), i Hunan-provinsen, Kina.

  • Meizhou, Kina

  嘉应学院är ett heltidsstudieuniversitet under Guangdongprovinsens jurisdiktion. Det ligger i en berömd historisk och kulturell stad i Kina, hemstaden Marshal Ye Jianying, ett välkänt gammalt revolutionärt område, och hela området tillhör till det tidigare centrala sovjetområdet. Meizhou City, provinsen Guangdong, med rykte "Hometown, Hometown of Football" och så vidare. Skolan rekryterar elever från 15 provinser (städer, distrikt), med mer än 28 000 vanliga heltidsstudenter och nästan 11 000 vuxna studenter. Disciplinerna omfattar 11 discipliner inklusive litteratur, vetenskap, teknik, juridik och medicin. Det finns åtta viktiga discipliner på provinsnivå och 59 grundutbildningar, inklusive 1 nationell nivå karakteristiska major, 1 omfattande reformprojekt på nationell nivå, 6 förstklassiga majors på provinsnivå, 2 viktiga majors på provinsnivå och 10 provinsiella nivåer nivå karakteristiska majors. Det finns 7 provinsiella nivå professionella omfattande reformpiloter, 3 provinsiella nivå strategiska framväxande industrin karakteristiska majors och 3 provinsiella nivå tillämpad talang utbildning demonstrationer majors.

  • Handan, Kina

  邯郸学院är ett offentligt heltidsstudiehögskola som ligger i Handan City, Hebei-provinsen, en nationell historisk och kulturell stad, en nationell utmärkt turiststad, ett heligt land i Tai Chi och en huvudstad i idiom-allusioner.邯郸学院tar den grundläggande uppgiften att kultivera människor med moral, följer tjänsteorienteringen "baserad på Handan, tjänar samhället, ärver kulturutbildning och integrerar industrin" och implementerar omfattande "skapar en harmonisk miljö med fokus på innehållsbyggande, med fokus på samverkande innovation och att ta egenskaper. Den grundläggande strategin "Road" främjade den snabba utvecklingen av skolans karriär. Skolan har 1 nationell nivå karakteristiska huvud, 1 nationell nivå första klass kurs, 3 provinsiella nivå viktiga utvecklingsdiscipliner, 7 provinsiell nivå första klass majors, 4 provinsiell nivå första klass kurser, 27 nationella och provinsiella kvalitet ingenjörsprojekt, provinsnivå Det finns fyra undervisningsdemonstrationscentra som har vunnit åtta utmärkelser för undervisningsprestationer under de senaste två sessionerna, 7 plattformar för vetenskaplig forskning på provinsnivå, 11 plattformar för vetenskaplig forskning på kommunal nivå och 46 utmärkelser på provinsnivå och högre inklusive Hebei Provincial Science and Technology Progress Award.

  • Wuhan, Kina

  Hubei University , som ligger i Wuhan, huvudstaden i centrala Kinas Hubei-provinsen, är ett viktigt omfattande universitet som administreras gemensamt av Hubeis provinsregering och Kinas utbildningsministerium, som täcker konst, historia, filosofi, vetenskap, teknik, ekonomi, juridik, förvaltning utbildning, jordbruk och medicin, med ämnesområdena Materialvetenskap och kemi rankade topp 1% i världens ESI.

  • Huainan, Kina

  Anhui University of Science and Technology (AUST) grundades 1945. Det är det tidigaste ingenjörshögskolan i Anhui-provinsen och ett av de två tidigaste universiteten i Kina som bedriver högre utbildning för gruvvetenskap. Det är under samarbete av Anhuis provinsregering och den statliga administrationen för arbetssäkerhet. Det är också ett av de 100 universitet i mellersta och västra Kina som stöds av den nationella planen för föryngring av högre utbildning.