Keystone logo
Kazakstan

Bästa universiteten för Bachelor Program i Kazakstan 2024

Antal institutioner: 15
  • Almaty, Kazakstan

  International University of Information Technology ( IITU ) är det enda universitetet i Kazakstan som får ASIIN institutionell internationell ackreditering. Universitetet utbildar en ny generation specialister inom IKT med kunskap om branschteknik, avancerad förvaltning, ekonomi och kommunikationskunskaper.

  • Almaty, Kazakstan

  Almaty University of Power Engineering and Telecommunications , uppkallat efter Gumarbek Daukeyev, är ett av de ledande tekniska universiteten i Centralasien. Det ger studier inom energi, telekommunikation, IT -teknik, rymdteknik, robotik och artificiell intelligens.

  • Taldykorgan, Kazakstan

  Zhetysu University, uppkallat efter Ilyas Zhansugurov, är ett stort regionalt universitet som kombinerar klassiska principer med moderna utbildningsprogram. Universitetet utvecklas som ett tvärvetenskapligt innovationsinriktat smartuniversitet inom utbildning, vetenskap och uppfostran.

  • Nur-Sultan, Kazakstan

  Universitetets nyckelfunktion är undervisning. Astana University undervisar enligt sina utbildningsstandarder, förbereder akademiker i efterfrågan på den moderna arbetsmarknaden i ledande företag i olika branscher. Bland akademikerna från Astana University är det många som arbetar inom offentlig förvaltning.

  • Almaty, Kazakstan

  Kainar University , Kainar Academys efterträdare, är en av de första högskolorna för nybildning baserad på kommersiella principer i det oberoende Kazakstan. Det är det första privata universitetet som en tvärvetenskaplig högre utbildningsinstitution med social och humanitär inriktning.

  • Kokshetau, Kazakstan

  Abay Myrzakhmetov Kokshetau University - är en högre utbildningsinstitution med högkvalificerad personal och pedagogisk potential, bra material och tekniska resurser. Det är en av de ledande lärosätena i Kazakstan och erbjuder licensierade utbildningstjänster som överensstämmer med moderna krav på arbetsmarknaden.

  • Karagandy, Kazakstan

  Karaganda Technical University är en av de ledande tekniska gymnasierna i Kazakstan. Inrättandet av gruvinstitutet var en viktig händelse inte bara för Karaganda utan också för centrala Kazakstan. Numera har universitetet nio fakulteter. Universitetet utbildar specialister inom mer än 46 specialiteter.

  • Nur-Sultan, Kazakstan

  Kazakh National University Of Arts ( KazUniArt ) är en offentlig institution för högre utbildning i Kazakstan. Kazakh National University Of Arts är ett av de mest prestigefyllda universiteten i Kazakstan och sitter bekvämt bland de 90 bästa universiteten i landet.

  • Almaty, Kazakstan

  Almaty-avdelningen för "St. Petersburg Humanitarian University of Trade Unions" kan få ryska utbildning i Kazakstan. Almaty-filialen är en av de största, ansedda centren för utbildning av proffs på högsta nivå. Det har med rätta blivit en av de ledande högre utbildningsinstitutionerna i Republiken Kazakstan.

  • Shymkent, Kazakstan

  South Kazakhstan State University, uppkallat efter M. Auezov, är det största och diversifierade universitetet i Republiken Kazakstan, vetenskapligt, pedagogiskt, intellektuellt, kulturellt centrum i regionen. Universitetet utbildar specialister för alla sektorer av ekonomin, vetenskapen och kulturen av regionen, republiken och världsutrymmet.

  • Ust'-Kamenogorsk, Kazakstan

  I fyra decennier har SARSEN AMANZHOLOV EAST KAZAKHSTAN UNIVERSITY varit ett av de ledande universiteten i republiken och Sovjetunionen. Universitetet är en aktiv medlem av Eurasian Association of Universities.

  • Uralsk, Kazakstan

  West Kazakhstan State University , uppkallat efter M.Utemisov, ett av de första universiteten i Republiken Kazakstan, undertecknade Bolonskiy-förklaringen riktad mot bildandet av världens utbildningsrum.

  • Almaty, Kazakstan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Almaty, Kazakstan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Nur-Sultan, Kazakstan

  Utbildning i Eurasian Humanitarian Institute ( EAGI ) gör det möjligt att ta emot den prestigefyllda och krävda heltids- och deltidsutbildningen och reducerade villkor för kandidatexamen.