Keystone logo
Japan

Bästa universiteten för Bachelor Program i Japan 2024

Antal institutioner: 58
  • Bunkyo City, Japan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Hiroshima, Japan

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Shimonoseki, Japan

  Shimonoseki City ligger i den västra delen av ön Honshu. Det gränsar till Kanmonstredet i söder, Suo-havet i öster och Hibiki-havet i väster. Staden är välsignad med den rika skönheten i havet och bergen och har betydande historiska och kulturella tillgångar. Mångfalden i Shimonoseki City är kopplad till mångfalden i Shimonoseki City University .

  • Kagoshima, Japan

  Shigakukan University är ett privat coeducational fyraårigt universitet som grundades 1979. Universitetet har två fakulteter: Humanistiska fakulteten och Juridiska fakulteten. Humanistiska fakulteten har två avdelningar: Institutionen för klinisk psykologi (bestående av fem kurser för medicin, välfärd, utbildning, samhälle och industri och allmän psykologi) och Institutionen för humanitet och kultur (som består av tre kurser: japanska och Japansk litteratur, engelskspråk och brittisk och amerikansk kultur samt historia och geografi).

  • Nagasaki, Japan

  Nagasaki University bidrar till förbättringen av ett välbalanserat samhälle genom att förmedla dess arv av den traditionella kulturen som är rotad i Nagasaki, odla en bördig kreativ känsla hos studenter och utveckla innovativ vetenskap för världsfred.

  • Ageo, Japan

  Baserat på den kristna andan läggs tonvikt på att utbilda hela människan. Samtidigt som eleverna ges en bred liberal utbildning och en hög grad av specialisering gör små klasser det möjligt att respektera varje elevs individualitet. Studenter har en fakultetsrådgivare och fakultetsmedlemmar har fastställt kontorstid.

  • Okayama, Japan

  I slutet av andra världskriget, med mycket av Japan som låg i ruiner från flera luftangrepp och särskilt med vätgasbomben som släpptes på Hiroshima och Nagasaki, kom vår grundare, Tsutomu Kake (1923 - 2008) till insikten att eftersom detta land har få naturresurser ENDAST genom utbildning kan Japan återhämta sig. Från och med den tiden och under resten av sitt liv hade Mr. Kake varit aktivt involverad i utvecklingen av utbildning i Japan.

  • Hachioji, Japan

  SOKA University har sedan grundandet fokuserat på humanistisk utbildning och internationellt utbyte. Prestationerna inom utbildning och internationellt utbyte uppskattades högt och universitetet valdes till ett av de 37 universiteten i "Top Global University Project" från ministeriet för utbildning, kultur, sport, vetenskap och teknik 2014.

  • Utsunomiya, Japan

  文星芸術大学of Art grundades 1999 i Utsunomiya City, Tochigi Prefecture, med målet att förverkliga avancerad konstutbildning med fem principer och ideal. Manga, ett utmärkt medium som förmedlar karaktärernas känslor genom att förstå historien bara genom att titta på bilderna, är en av de japanska kulturerna som njutas över hela världen, även för utlänningar som har olika språk och seder.

  • Sagamihara, Japan

  Azabu University är ett av de få vetenskapliga universitet som tillhandahåller utbildning och bedriver forskning under temat "Mänskligheten, djur och miljön". Att använda förvärvad kunskap för att bidra till vårt samhälle har alltid varit vårt kärnvärde och ett värde baserat på universitetets grundandan som återspeglar professor Harutaka Yokuras utbildningsfilosofi: "Utforska akademiskt och öva samvetsgrant".

  • Fuchu, Japan

  Tokyo University Of Foreign Studies är den äldsta institutionen i Japan som ägnar sig åt internationella studier. Det började som Bansho Shirabesho (Institute for Research of Foreign Documents), ett regerings översättningsbyrå som grundades 1856. Det grundades sedan som en oberoende utbildnings- och forskningsinstitution med namnet Tokyo Gaikokugo Gakko (Tokyo School of Foreign Languages) 1899. I 1999 firade universitetet 100-årsjubileet för dess "självständighet".

  • Kyoto, Japan

  Kyoto Institute Of Technology är ett internationellt ingenjörs- och designuniversitet i Kyoto, Japan. Det är viktigt att notera att stadens historia och kultur är känd över hela världen och att även om Kyoto är födelseplatsen för den japanska kulturens väsen är den också ett centrum för tillverkning. Kyotos "tekniker" har en lång historia av att producera och förfina många "saker". Traditionellt hantverk förmedlas inte bara från en generation till en annan, det har vidareutvecklats och förfinats genom det ständiga skapandet av nya tekniker och innovationer som fått trovärdighet både hemma och utomlands.

  • Bunkyo City, Japan
  • Meguro City, Japan
  • + 1 Mer

  The University Of Tokyo grundades 1877 som det första nationella universitetet i Japan. Som ett ledande forskningsuniversitet erbjuder UTokyo kurser i huvudsak alla akademiska discipliner på både grundnivå och forskarnivå och bedriver forskning över hela spektrumet av akademisk aktivitet. Universitetet syftar till att ge sina studenter en rik och varierad akademisk miljö som säkerställer möjligheter för både intellektuell utveckling och förvärv av professionell kunskap och färdigheter.

  • Kariya, Japan

  Historien om Aichi University of Education började med starten av det moderna skolsystemet i Japan 1873. Vår föregångare, Aichi Prefectural Academy, utvecklades senare till tre normala skolor i regionen, Aichi First Normal College, Aichi Second Normal College och Aichi Normal College of Yrkesutbildning.

  • Kyoto, Japan

  Kyoto Sangyo University (KSU) grundades 1965 av Dr. Toschima Araki. Doktor Araki var allvarligt orolig för den förödande moraliska kulturen i Japan efter kriget och ägde sina ansträngningar åt att fostra akademiker som kunde spela aktiva roller i det alltmer globala samhället. Efter grundarens ledning har fortsatta och otrevliga ansträngningar gjorts av successiva presidenter för att upprätthålla KSU: s "grundprinciper" och som ett resultat har universitetet fortsatt att utvecklas stadigt och framgångsrikt.