Keystone logo

Bästa universiteten för Bachelor Program i Isle of Man 2024

Antal institutioner: 3
  • Douglas, Isle of Man
  • Douglas, Storbritannien

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Douglas, Isle of Man

  UCM har ett långvarigt rykte för att vara utmärkt inom utbildning och utbildning på ön. Vi är stolta över att ha inspirerat, utmanat och stärkt våra studenter genom åren för att göra en positiv inverkan på världen runt dem. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser som inkluderar akademiska, yrkesmässiga och professionella alternativ samt fritid och rekreation. YTTERLIGARE UTBILDNING Våra vidareutbildningskurser täcker ett brett spektrum av ämnesområden inklusive: byggande, företag, administration och IT; konst, design och media; teknik och tillverkning av motorfordon; frisör & skönhetsbehandling; sjukvård; barnomsorg; gästfrihet & catering; datorer och IT; allmänna studier och idrott. För mer information, se vår vidareutbildningsguide och vidareutbildningssida.

  • Douglas, Isle of Man

  Institute Of Directors (IoD) grundades 1903 och inom tre år fick vi en kunglig stadga för att stödja, representera och sätta standarder för företagsledare över hela landet. Vi är djupt stolta över vår kungliga stadga och den ligger i framkant för allt vi gör som en organisation.